Zodiac chinezesc LUNAR DECEMBRIE 2020. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

02 dec. 2020, 10:17
Zodiac chinezesc LUNAR DECEMBRIE 2020. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc LUNAR DECEMBRIE 2020 din anul chinezesc guvernat de Sobolanul de metal, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie  chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul.

Zodiac chinezesc decembrie 2020
Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!
Zodiac chinezesc LUNAR DECEMBRIE 2020. Anul Mistretului a fost inlocuit la 25 ianuarie 2020 cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in LUNA DECEMBRIE 2020:
Zodiac chinezesc LUNAR DECEMBRIE 2020 Sobolan
Pot aparea schimbari in viata de familie. Dar ele sunt de bun augur. Fa tot ce faci cu onestitate si cu inima deschisa. Daca esti singur, pot incolti semintele dragostei in inima ta. Desi e prea devreme sa faci previziuni, semnalele sunt pozitive.

In plan profesional, pare ca ceri ajutor acolo unde n-ar trebui. Concentreaza-te mai bine cand iti alegi echipa si ai grija la prioritati si termenele-limita.

Zodiac chinezesc LUNA DECEMBRIE 2020 Bivol
Ii dedici mai mult timp partenerului de cuplu. Daca esti singur, luna pare a fi promitatoare in gasirea jumatatii.

In plan profesional, actioneaza. Ai patru cuvinte cheie: atentie, interes, dorinta, actiune. Ai energia pentru actiune si multa dorinta. La capitolul atentie trebuie sa lucrezi, mai ales daca ti-ai pierdut interesul.

Zodiac chinezesc DECEMBRIE 2020 Tigru
Cineva din anturajul tau are nevoie de suport moral. Vei fi un bun prieten in aceasta luna. Vei fi acolo pentru a-l sustine si a-l incuraja. Daca esti singur, atentie la echilibru. Extremele nu-ti fac bine. Incearca sa nu fii nici prea emotinal, nici prea rece, nici prea incantat, nici prea dezamagit.

In plan profesional, se pot anunta proiecte noi. Pot fi multe provocari, insa trebuie sa-ti mentii calmul si echilibrul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...