Zodiac chinezesc LUNAR februarie 2023. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Energia acestei luni iti aduce influenta intelepciunii si a bunului simt. Nu vei cadea usor prada unor povesti nerealiste sau prea bune sa fie adevarate.

01 feb. 2023, 00:09
Zodiac chinezesc LUNAR februarie 2023. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc pentru luna februarie 2023. Am intrat in Anul Iepurelui de Apa care a inceput in 22 ianuarie 2023. Un an linistit, chiar binevenit si necesar dupa anul feroce al Tigrului. Bunul gust si rafinamentul vor rasari peste tot, iar oamenii vor intelege puterea credintei.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in luna februarie 2023:

Zodiac chinezesc lunar februarie 2023 Sobolan

Viata personala si cea profesionala pot fi in conflict una cu cealalta si iti poate fi dificil sa setezi prioritati. Poate fi necesar sa faci anumite sacrificii intr-un domeniu ca sa il sustii pe celalalt. Luna aceasta, lasa interesele copiilor si familiei sa fie primele pe ordinea ta de zi.

Horoscop 2023 cu Mariana Cojocaru: „Nu este un an pozitiv!”. Axa karmică, Luna Neagră şi Mercur retrograd pândesc zodiile în acest an

Zodiac chinezesc luna februarie 2023 Bivol

Energia acestei luni iti aduce influenta intelepciunii si a bunului simt. Nu vei cadea usor prada unor povesti nerealiste sau prea bune sa fie adevarate. Iti este usor sa vezi diferenta dintre un prieten adevarat si cineva care incearca sa obtina avantaje din firea ta generoasa.

Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”

Zodiac chinezesc februarie 2023 Tigru

Luna aceasta este despre curaj. Circumstantele te pot aduce fata in fata cu cei de care te temi cel mai mult. Asta nu trebuie sa te intimideze sau opreasca. Daca actionezi desi te temi va fi foarte eliberator pentru tine, asa ca mergi dupa cum te calauzeste inima. Evita sa te lasi influentat de pareri exterioare.

Zodiac chinezesc februarie 2023 Iepure

Activitatile de familie si preocuparile din acest domeniu sunt centrul atentiei tale din aceasta luna. Energia cosmica are o componenta puternica spirituala si poti face multe ca sa aduci bucurie si sustinere celor dragi. Te mai poti stresa de un subiect, dar nu e obligatoriu. Fa tot ce poti sa ramai aproape de casa si sa mentii lucrurile simple, fara mari complicatii cu ce spui sau faci sau simti.

Zodiac chinezesc februarie 2023 Dragon

Exista o tendinta puternica sa iei decizii pripite. Poti fi neobisnuit de rigid sau incapatanat. Fii atent la ce spui sau cum spui. O atractie romantica te poate energiza foarte tare. Emotiile te pot purta departe intr-o stare aproape euforica. Ai incredere in persoana respectiva?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.