Zodiac chinezesc LUNAR mai 2022. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Noul An al Tigrului de Apa este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Luna mai nu face exceptie.

02 mai 2022, 15:09
Zodiac chinezesc LUNAR mai 2022. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc pentru luna mai 2022. Din 1 februarie 2022 ne vom bucura de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete. Afla mai multe detalii aici.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in luna mai 2022:

Zodiac chinezesc lunar mai 2022 Sobolan
Este timpul sa fii creativ si sa iti pui imaginatia la treaba in preajma casei sau intr-o relatie romantica. Daca esti un Mistret solo, atunci fii creativ cu timpul tau si nu se stie niciodata cine va aparea care sa iti schimbe acest statut. Dupa mijlocul lunii este timpul pentru familie si pentru reuniui prietenesti. Este mai bine daca vei tu organiza evenimente sociale, dar verifica bine detaliile, datele si aranjamentele de calatorie.

Horoscop 3 mai 2022. Oportunităţile bat la uşa unei zodii, Luna face conexiuni armonioase cu Venus
Zodiac chinezesc luna mai 2022 Bivol
Fii atent in caz ca esti dornic sa faci tot felul de treburi gospodaresti si mestesugaresti de unul singur sau sa umbli singur la o masina in aceasta luna. Poate ceri totusi ajutor specializat. In alta ordine de idei, calatoriile sunt bine aspectate fie ca sunt de munca sau vacante. Este o buna perioada sa recuperezi in relatia cu vechi prieteni sau sa te duci intr-o vizita la membri de familie pe care nu i-ai mai vazut de ceva vreme, mai ales daca sunt din generatii mai in varsta. Spre finele lunii, vor fi cei tineri care au nevoie de atentia ta. Fii intelegator. Lasa ceva timp pentru odihna si relaxare.

Horoscop 2022. Top 3 zodii care vor pune mâna pe o sumă uriașă de bani. Luna mai vine cu norocul peste ele
Zodiac chinezesc mai 2022 Tigru
Este randul tau sa fii in centrul atentiei in aceasta luna. Fa ceea ce vrei sa faci. Pana la urma, nu este ca si cum primesti un sfat si devii un super egoist sau iti renegi responsabilitatile uzuale pentru ca tu nu ai cum sa fii asa in nicio formula de viata. Insa ai dreptul sa te ocupi si de ce iti aduce bucurie. Spre mijlocul lunii, vei primi unele raspunsuri pe care le cautai in legatura cu o relatie importanta sau cu o directie in munca si cariera ta. Orice oportunitate legata de jobul tau care poate aparea in aceasta luna se anunta a avea o captuseala de argint de noroc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.