Zodiac chinezesc noiembrie 2018: o moştenire neaşteptată sau un premiu consistent

Horoscop chinezesc. Noiembrie 2018 vine cu vești bune, dar și cu vești neplăcute pentru majoritatea nativilor zodiacului chinezesc. În timp ce unii dintre ei își vor împlini dorințele în dragoste și familie și vor experimenta eșecuri în carieră, alții vor trece printr-un timp greu în viața lor personală, dar vor avea realizări mari în carieră.

30 oct. 2018, 09:03
Zodiac chinezesc noiembrie 2018: o moştenire neaşteptată sau un premiu consistent

HOROSCOP CHINEZESC: Noiembrie este o lună activă pentru majoritatea semnelor. Va fi nevoie de multă muncă pentru a se bucura de unele câștiguri la sfârșitul lunii. Pe de altă parte, unele semne au mai mult noroc și pot obține un premiu consistent sau chiar o moștenire neașteptată.

Horoscop chinezesc pentru fiecare semn în parte

ZODIA ȘARPE: Folosește-ți inteligența de care dispui pentru a reuși în planurile pe care le ai de ceva vreme și pe care nu le-ai finalizat până acum.

ZODIA CAL: Ai nevoie de niște momente de singurătate pentru a te gândi la cele mai bune soluții pentru a încheia niște contracte ori pentru a câștiga niște bani în plus.

ZODIA DRAGON: Tu vrei să îi ajuți pe toți, însă în luna aceasta s-ar putea să fie nevoie să ceri tu celorlalți o mână de ajutor. Ai încredere în prietenii tăi.

ZODIA CAPRĂ: Alege mai bine oamenii lângă care stai, pentru a nu te trezi trădat și bârfit. Bazează-te mai mult pe instinctele tale, căci nu dau grijă niciodată.

ZODIA MAIMUȚĂ: Ești pus pe fapte mari în această lună și nu ar fi exclus nici să primești niște bani tocmai pentru că știi să speculezi bine niște lucruri. Mai multă atenție în viața sentimentală, căci s-ar putea să rămâi singur dacă nu gestionezi bine lucrurile.

Citeşte mai multe pe revista Teo