Zodiac chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile: Cei răbdători îşi vor primi recompensa!

Astrologul Nicoleta Ghiriș a făcut previziunile astrale până la începutul anului viitor, pentru fiecare zodie în parte.

27 sept. 2023, 22:02
Zodiac chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile: Cei răbdători îşi vor primi recompensa!

Zodiac chinezesc până în februarie 2024.

Șobolan

Ei au o energie de multiplicare, în sensul că sunt luni în care sunt sus, unele în care sunt jos. Trebuie mereu să fie atenție. Stelele la ei sunt legate de prosperitate și longevitate, au o stea care transformă energiile negative în cele pozitive. Veți întâlni oameni nobili, care vă vor proteja, ajutor în celebrarea relațiilor. Unii își pot găsi partenerul.

Bivol

Are o energie a pierderilor, sunt cei mai încercați în această direcție, mai ales cei care susțin examene, sunt la școală. Li se ridică statutul social, o recunoaștere mai mare, pot fi pierderi financiare. Îi sfătuiesc să facă cheltuieli, dar e bine să fie precauți. Să fie atenți la cicatrici, pierderi de bani din furturi.

Zodiac chinezesc Tigru

Ei au o umbrelă a deposedărilor. Trebuie să fie mai liniștiți, se pot înfuria mai ușor. Este un justițiar, dar poate fi indusă către ei anxietatea. Câștigă pe zona de statut social, trebuie să mențină un echilibru între carieră și familie. Pot exista complicații legate la ei. Zona de îmbolnăvire e activată.

Dragon

Are o energie de ceartă, dispute. Ar trebui să-și păstreze calmul, tonul scăzut, să-și înghită limbă anul acesta. Nu este momentul să înceapă dispute, să se bată sus și tare pentru ce cred ei, este bine să fie atenți la anumite stele care îi pot duce la izolare într-o relație, ce pot cauza turbulențe și îi pot duce la depresie.

Zodiac chinezesc Șarpe

Ei, la fel, ar trebui să-și păstreze calmul și tonul scăzut, să lase de la ei. Cei câștigători o să cultive răbdarea, să se protejeze mereu, mai bine pleacă acolo. Oportunități de călătorie, departe de casă, pot călători pentru job, pentru noi proiecte.

Citește și: Zodiile din horoscop care se pricopsesc cu o căruță de bani în 2024. Anul viitor le aduce nativilor belșug din plin

Cal

Are o perioadă în care sunt predispuși la câștiguri, foarte puternică energia. Pot capta bani din toate direcțiile. Le aduce celor singuri întâlniri, relații de lungă durată, căsătorie. Pot fi ajutați de femei puternice, ideile antreprenoriale o să vină către ei. E bine să nu folosească cuvinte dure, tonul face muzica.

Zodiac chinezesc Oaie

Ei sunt în triunghiul de alianță, li se aduce faimă, creșterea autorității. Se pot deschide noi uși pe zona de carieră și bani. Pot trece cu ușurință peste anumite obstacole, vor rezolva anumite conflicte. Le vor veni idei, în momentele de retragere. Atenție la tăieturi, accidente, să stea departe de oamenii care nu îi ajută, nu îi susțin.

Maimuță

Anul acesta succesul este asigurat. Să nu uităm de zona sănătății care a fost greu încercată. Anul acesta pot veni vindecări. Conflictele se rezolvă, pot trece peste obstacole, au susținere de la oameni. S-ar putea să fie un deficit pe zona financiară de la prieteni, să nu împrumute bani.

Zodiac chinezesc Cocoș

Se află în opoziția energiei anuale, vor ieși din zona de confort, dar sunt și ajutați acolo divin. Pot întâlni oameni noi, care să-i susțină. Este bine să depășească obstacolele cu optimism. Să se aștepte, dacă au divorțat, să nu aibă parte de o situație financiară atât de bună. Atenție al dependențe, care îi pot aduce la sapă de lemn.

Câine

Atenție la accidentări, fie ele și în casă, sunt ca un magnet pentru căzături, au o stea care îi duce acolo. Atenție și la căderi psihice, la sport. Îi sfătuiesc să facă mult bine. Atenție când se asociază cu cineva. Li se poate aduce abundență de contracte, parteneriate. E un plus, întrucât nu au un an atât de ușor.

Zodiile care o să îți dea lumea peste cap! Sunt adorabile, însă îți pot face viața un chin dacă le enervezi
Zodiac chinezesc Mistreț

Are susținere mare de la Iepure, doar că e redus pe zona energetică. Atenție cum conduc și să nu călătorească, dacă nu trebuie în mod special, pentru că pot atrage accidentări. Atenție la boli și la anumite ingrediente care îi pot afecta, pot dezvolta alergii. Au o comunicare defectuoasă, a spis Nicoleta Ghiriș la Astrosens.