Zodiac chinezesc. Pauză de fericire, după aceea vine boom-ul financiar. Zodiile cu karma bună toată săptămâna

Zodiac CHINEZESC saptamana 4-10 martie 2024. NOUL mesaj de la inteleptii din Orient pentru Noul An Chinezesc al Dragonului de Lemn

02 mart. 2024, 08:12
Zodiac chinezesc. Pauză de fericire, după aceea vine boom-ul financiar. Zodiile cu karma bună toată săptămâna
Zodiac CHINEZESC săptămâna 4-10 septembrie 2023

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 4-10 martie 2024. Din 10 februarie 2024 ne bucuram de Noul An al Dragonului de Lemn. Anul 2023 a fost guvernat de Iepure, simbol al grației, eleganței și atenției. Elementul Apă adaugă o dimensiune de flexibilitate, adaptabilitate și profunzime emoțională. În contrast, Dragonul este un simbol al puterii, al curajului și al norocului. Lemnul, ca element, aduce creștere, expansiune și vitalitate. Astfel, anul Dragonului de Lemn promite a fi unul de inițiative mari, de expansiune și de asumare a riscurilor. Este un an propice pentru inovație, pentru începerea unor noi proiecte și pentru asumarea unor roluri de lider. Pe plan colectiv, poate indica o perioadă de creștere economică și de avans tehnologic.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Nu fi enervat daca unele situatii iritante par sa se repete in aceasta saptamana. Fii ferm si disciplinat si vei reusi sa faci ceea ce e de facut. Poate fi un moment oportun sa iti pui idei noi la treaba in ceea ce priveste domeniul muncii, jobului, afacerii tale. Succesul in aceasta saptamana iti depinde de cat de clar comunici si creezi impresia potrivita asupra oamenilor care conteaza.

Horoscop Urania. Zodiile care vor avea parte de succes toată viaţa, karma pozitivă îi înconjoară în fiecare zi

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Inactivitatea este ceea ce iti este dusman in aceasta saptamana. Abordeaza activ problemele pe masura ce apar si raspunde ferm si rapid oricui iti solicita ajutorul sau sfatul. Spre mijlocul saptamanii, nu iti neglija partenerul amoros sau un membru apropiat de familie. Maimutele singure se pot astepta cu deschidere ca cineva nou si interesant sa le apara in arena lor sociala. Toate Maimutele ar trebui sa se implice ca weekendul sa fie special pentru o relatie cu cineva la care tin cu adevarat.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Accepta ajutorul atunci cand iti este oferit in aceasta saptamana. Facand asta nu inseamna ca dai dovada de slabiciune sau ca are impact negativ asupra sentimentului tau de independenta. Munca va merge bine si ceva in care ai pus dedicare, efort, investitie va incepe sa aduca dividende pozitive. Spre weekend, retine sa nu permiti atitudinii nimanui sa iti stirbeasca increderea in tine. Esti foarte bine asa cum esti, ai incredere.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Saptamana aceasta va fi in general blanda si buna cu tine. Poti vedea ca ai de dat unele explicatii suplimentare pe planul muncii tale dar nimic care sa te ingrijoreze. Spre mijlocul saptamanii, va fi ras si poate un musafir neasteptat. Inspre weekend este foarte posibil sa fii prea implicat in a solutiona treburile altora sau facand favoruri unor rude apropiate.

Horoscop bani martie 2024. Ce zodii reușesc să pună mâna pe un jackpot de milioane

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Spune ceea ce gandesti si tine de randamentul tau intelectual in aceasta saptamana nimeni nu iti va spune multumesc pentru ca esti de acord cu el/ea atunci cand se afla in eroare sau ghidat pe o cale gresita. Este o faza excelenta sa planifici noi deplasari, o viitoare vacanta sau o ocazie romantica. Dupa mijlocul saptamanii, asigura-te sa te ocupi de toate sarcinile acelea pe care mai degraba le-ai pune deoparte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.