Zodiac CHINEZESC saptamana 10-16 FEBRUARIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 10-16 FEBRUARIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

09 feb. 2020, 05:46
Zodiac CHINEZESC saptamana 10-16 FEBRUARIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana: 

Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Ai grija sa nu cazi in capcana crezand ca poti schimba persoana pe care o iubesti si relatia va deveni mai buna. Oamenii se schimba greu. Sa ramai cu cineva in speranta ca lucrurile se vor imbunatati la un moment dat denota o stare de negare. Fii deschis cu tine insuti si ia masurile care se impun.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Inceputul saptamanii este dedicat sferei profesionale. Vestea buna este ca eforturile tale vor fi rasplatite. Se anunta intalniri importante, cu rasunet in ceea ce priveste recompensele financiare. In plan personal, se anunta o saptamana romantica. Daca esti singur, ai mai multa incredere in tine. Poti intalni pe cineva special de care sa te indragostesti, iar sentimentele sa fie reciproce.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Marti si miercuri sunt zile de bun augur pentru a depasi anumite obstacole de care pana acum ti-a fost greu sa treci. Concentreaza-te asupra planurilor tale. Se anunta oportunitati importante care sa-ti schimbe viata. In weekend este posibil sa evadezi intr-o oaza de liniste si relaxare alaturi de partenerul de cuplu. Daca esti singur, atentie la reputatie. Poti fi pus intr-o lumina proasta daca nu esti precaut!

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Desi este inceputul saptamanii, nu incepe lucruri noi. Pune-ti planurile in actiune spre mijlocul saptamanii, atunci cand sunt auspicii mai bune pentru a-ti programa chestiuni importante legate de afaceri sau profesie. Actioneaza cu tact joi-vineri si evita conflictele sau speculatiile. In weekend fii atent la ce promiti sau la ce ti se promite. Sunt oameni care vor sa te pacaleasca.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.