Zodiac CHINEZESC saptamana 14-20 iunie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 14-20 iunie 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile?

11 iun. 2021, 23:30
Zodiac CHINEZESC saptamana 14-20 iunie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC saptamana 14-20 iunie 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile?

Zodiac CHINEZESC saptamana 14-20 iunie 2021

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

In prima parte a saptamanii ai misiunea de a fi impaciuitorul de la locul de munca. Poti rezolva multe situatii tensionate cu rabdare si calm. In plan amoros ai nevoie de sinceritate. Esti pus in fata unui tir de intrebari si ar fi bine sa raspunzi onest. Daca traiesti in minciuna risti sa suferi si tu, si partenerul. Daca esti singur, In weekend, sunt sanse mari sa intalnesti o persoana speciala.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Intalnirile din prima parte sa saptamanii sunt foarte relaxante pentru tine, chiar daca sunt de afaceri. Esti incantat sa cunosti oameni noi, sa vezi moduri de actiune noi din care ai si tu foarte multe de invatat. Daca esti singur, nu este exlcus sa intalnesti pe cineva, iar in weekend sa va vedeti din nou. Se simte chimia dintre voi.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Ai tendinta sa fii prea agresiv, mai ales in prima parte a saptamanii. Fii mai calm, mai impaciuitor. Altfel vei reusi sa ii respingi pe toti din jurul tau. Daca esti singur, weekend-ul poate fi de bun augur. Sunt sanse mari sa intalnesti pe cineva care sa-ti incite imaginatia. Daca esti in cautarea unui loc de munca, vinerea este numai buna pentru interviuri. Succes!

Citeşte continuarea AICI.