Zodiac chinezesc săptămâna 15-21 aprilie 2024. Câştig financiar pentru Şobolan, dragoste loveşte în Tigru

Din 10 februarie 2024 ne bucuram de Noul An al Dragonului de Lemn. Anul 2023 a fost guvernat de Iepure, simbol al grației, eleganței și atenției. Elementul Apă adaugă o dimensiune de flexibilitate, adaptabilitate și profunzime emoțională. În contrast, Dragonul este un simbol al puterii, al curajului și al norocului. Lemnul, ca element, aduce creștere, expansiune și vitalitate.

12 apr. 2024, 23:53
Zodiac chinezesc săptămâna 15-21 aprilie 2024. Câştig financiar pentru Şobolan, dragoste loveşte în Tigru
Zodiac chinezesc săptămâna 15-21 aprilie 2024. Câştig financiar pentru Şobolan, dragoste loveşte în Tigru

Zodiac chinezesc săptămâna 15-21 aprilie 2024. Anul Dragonului de Lemn promite a fi unul de inițiative mari, de expansiune și de asumare a riscurilor. Este un an propice pentru inovație, pentru începerea unor noi proiecte și pentru asumarea unor roluri de lider. Pe plan colectiv, poate indica o perioadă de creștere economică și de avans tehnologic.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Evita sa fii prea deschis pana Marti. Programeaza-ti intalnirile importante de care are nevoie afacerea sau locul de munca in zilele de Miercuri si Vineri. Vezi daca ai sub sau supraevaluat banii disponibili. Vineri este o zi buna pentru castig financiar. Bucura-te de momente pasionale si senzuale Marti. Stelele iti spun ca ziua de Joi nu este buna pentru romantism. Weekendul iti va fi chiar placut.

Citeşte şi: Horoscop Mercur retrograd de primavară 2024. Cele patru zodii norocoase şi cine e ferit de haosul lui Mercur

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Daca vei fi prudent si atent Luni, vei avea o saptamana productiva si ce faci iti este recunoscut ci apreciat pe Marti. Ai toate raspunsurile necesare Miercuri dar foloseste ce stii decat sa introduci acum elemente noi. Trebuie sa iti temperezi nevoia sa fii prea social Luini altfel nu te vei simti prea bine Marti sau Miercuri, cand o relatie semnificativa va iesi in calea ta. Vineri termina mai repede lucrul.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Pot aparea subiecte ce aduc stres la inceput de saptamana si esti sfatuit sa o lasi mai usor atat fizic cat si mental. Miercuri si Vineri stii foarte bine ce ai de facut si te descurci excelent. Evita sa investesti Luni si Marti, dar asteapta-te la recompensa financiara pe Vineri. Desi dragostea nu este in aer Luni, Marti si Joi, te vei bucura cu incredere de companii care sa te stimuleze Miercuri, Vineri si Sambata.

Citeşte şi: Horoscop Urania. Săptămână cu riposte astrale, inimi suferinde şi şocuri financiare în portofele

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Vei spune cuvintele potrivite la momentele potrivite Luni si Marti. Sefii tai te fac sa intelegi ca esti o persoana indispensabila pentru ei atunci cand rezolvi rapid si cu abilitati o problema importanta. De fapt, chiar ai anticipat adevarul si solutia. Esti exceptional de perspicace cu banii Luni dar planifica investitii care sa iti inmulteasca finantele incet dar sigur. Atragi atentia oamenilor de suflet mai mult Marti si Vineri dar retine ca o relatie are nevoie de iubire tandra si atenta.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.