Zodiac CHINEZESC saptamana 16-22 mai 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Horoscop chinezesc săptămânal 16-22 mai 2022. Previziuni astrale săptămânale pentru cele 12 zodii în Anul Tigrului de Apă.

16 mai 2022, 07:12
Zodiac CHINEZESC saptamana 16-22 mai 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 16-22 mai 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Cea mai buna tactica pe care o poti aplica in aceasta saptamana este sa accepti noi responsabilitati, indiferent de unde vin. Le poti face fata admirabil. Daca esti singur, este timpul pentru o schimbare in atitudinea ta, mai ales in ceea ce priveste viata sociala. Ai nevoie de ceva nou si romantic in viata ta.

Horoscop Mihai Voropchievici 16-23 mai 2022. Zodia care atrage numai ponoase toată săptămâna. Previziunile runelor

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Gandeste inainte sa actionezi sau sa te implici in problemele altora. La locul de munca, este indicat sa iti vezi de treaba ta. Nu este momentul sa faci plangeri sau sa soliciti anumite schimbari. Jumatatea saptamanii iti aduce fete prietenoase si multa bucurie. Weekend-ul vine cu prilej de intalniri si conservatii cu rude sau prieteni apropiati.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Invata sa razi la ceea ce nu merge asa cum ai fi sperat. Nu sunt lucruri pe care sa nu le poti face daca gandesti si actionezi pozitiv. Iar daca ceva nu depinde de tine pentru a fi reparat, atunci nu merita sa-ti bati capul. Nu te stresa inutil. Pastreaza-ti energia pentru a face doar lucrurile la care chiar poti contribui. Daca cei din jurul tau au nevoie de incurajari, fii acolo pentru ei!

Care e vârsta succesului pentru fiecare nativ din zodiac. Mihai Voropchievici, tot ce trebuie să știi despre noroc

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Actioneaza cu tact toate situatiile ivite in relatiile tale. Pot apare cateva probleme de rezolvat cu rude apropiate sau prieteni dragi. Altfel, totul decurge intr-un ritm armonios. Fa ce-ti place. Poate chiar sa iei niste cursuri ca sa-ti puna in valoare talentul si creativitatea. Daca vrei in casa o atmosfera mai vesela, incearca sa o redecorezi in culori vibrante!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.