Zodiac chinezesc săptămâna 20-26 ianuarie 2018. Transformări benefice, noi începuturi. Previziuni pentru toate zodiile

Zodiac chinezesc saptamanal. O previziune succinta a evenimentelor din saptamana 20-26 ianuarie, potrivit astrologiei chineze.

19 ian. 2018, 21:36
Zodiac chinezesc săptămâna 20-26 ianuarie 2018. Transformări benefice, noi începuturi. Previziuni pentru toate zodiile

Afla ce rezerva astrele zodiei tale, potrivit zodiac chinezesc. 

Zodiac chinezesc – Sobolan

Ceva te impinge de la spate sa actionezi. Ies la lumina atat partile tale pozitive, dar si cele negative. A venit timpul sa iei in considerare si nevoile si opiniilie celorlalti, dar fara sa renunti la ceea ce esti tu cu adevarat. Vorbeste sincer si deschis, actioneaza atunci cand te simti inspirat, da-ti voie sa-ti arati sentimentele. Mergi o data cu valul si bucura-te de ceea ce-ti ofera viata. 

Bivol

Esti o fire foarte incapatanata si perseverenta , dar asta iti va fi de folos sa depasesti cu brio toate obstacolele care iti apar in cale. Iti setezi o serie de prioritati care te vor ajuta sa  fii mai eficient. Pot aparea cateva turbulente in relatia de cuplu, mai ales daca nu esti pregatit pentru compromisuri. Ar fi mai bine sa gasesti un punct comun decat sa te incapatanezi sat i se dea dreptate. Desi esti un negociator dur, poti avea mai mult success daca faci un mic compromise. 

Tigru

O saptamana potrivita pentru a regla niste socoteli din trecut. Poate ca te-ai certat cu cineva, poate ca ai de achitat niste datorii. Acum este momentul sa le rezolvi si sa iti vezi de viata. Odata eliberat de aceste energii iti va fi mult mai usor sa continui. Pot aparea momente in care sa simti ca esti la capatul puterilor, dar nu lasa negativismul sa te doboare. Orice situatie, chiar si cele in care ti se pare ca n-ai ce sa faci, poate deveni o buna oportunitate pentru viitorul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO