Zodiac CHINEZESC 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Aceasta este o saptamana in care te poti simti extravagant. Simti nevoia sa cheltui mai mult decat este cazul ca sa iti faci casa mai frumoasa sau sa impresionezi pe cineva pe care placi.

25 sept. 2022, 10:00
Zodiac CHINEZESC 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Energia cosmica iti aduce optimism si multa incredere. Asta iti incurajeaza o atitudine vesela si prietenoasa care iti poate intari sau deschide multe contacte sociale. Esti un partener minunat pentru orice dar si un bun membru de echipa. Asculta cu atentie ideile si sentimentele pe care oamenii ti le impartasesc. Copiii si animalele de companie pot fi modele minunate ca sa identifici adevaratele placeri simple ale vietii.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Incearca sa nu te supra-identifici cu munca ta. Tu ai o valoare a ta care nu se bazeaza doar pe ceea ce faci. Mentine preocuparile despre bani la cote mici. Poate esti prea idealist. O abordare mai realista si pragmatica iti este mai utila pentru a atrage binele tau. Evita sa imprumuti sau sa dai imprumut. Altfel, se poate compromite o prietenie importanta.

Toamna se numără amorurile. Zodiile care își vor găsi marea dragoste până la finalul lui septembrie
Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Aceasta este o saptamana in care te poti simti extravagant. Simti nevoia sa cheltui mai mult decat este cazul ca sa iti faci casa mai frumoasa sau sa impresionezi pe cineva pe care placi. Realitatile financiare implica o analiza la rece. Sentimentele pasionale si emotiile nu trebuie sa iti influenteze bunele intentii de a-ti fi bine si financiar. Stabileste sa nu faci cumparaturi pe baza de credite sau imprumuturi.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Proiectele in care esti implicat ascund adevaruri spirituale adanci. O nevoie puternica de entuziasm te poate surprinde atat plictisit cat si neobosit in acelasi timp. Este momentul sa incerci ceva nou. Daca te conectezi cu natura, imaginatia si creativitatea se vor activa usor. Prieteni vechi sau tinerii ori copiii pot simti nevoia sa vorbeasca cu tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.