Zodiac CHINEZESC saptamana 27 IANUARIE – 2 FEBRUARIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 27 IANUARIE – 2 FEBRUARIE 2020. Anul Mistretului s-a incheiat. Din 25 ianuarie 2020 a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.<

25 ian. 2020, 15:54
Zodiac CHINEZESC saptamana 27 IANUARIE – 2 FEBRUARIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana: 

Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Ai sentimentul ca altii te pun in defensiva. Competitia este acerba in plan profesional, dar poti sa faci fata daca cineva incearca sa-ti fure meritele . Nu te lasa pacalit si manipulate. Poti spune un NU ferm tuturor celor care incearca sa profite de bunatatea ta. In amor, fii pozitiv si totul va fi bine.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Esti sensibil la critici si poti ajunge chiar sa jignesti oamenii care iti arata unde gresesti. In acelasi timp, insa, atunci cand simti ca ai facut ceva nepotrivit, esti primul care vrea sa remedieze problema. In plan profesional, incearca sa te tii de ceea ce ai promis. Nu te mai lasa influentat de ce spun altii, mergi spre ceea ce ti-ai luat angajamentul sa faci.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Fortele cosmice iti aduc oportunitati de schimbare. Poate ca a venit vremea sa te indrepti intr-o directie noua. Fii inspirat, imbarbateaza-te si arata-ti adevarata fata. Fii creativ, scoate-ti talentele la lumina. Urmeaza-ti visul si implinste-ti misiunea!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.