Zodiac CHINEZESC saptamana 4-10 MAI 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 4-10 MAI 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

03 mai 2020, 08:12
Zodiac CHINEZESC saptamana 4-10 MAI 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC saptamana 4-10 MAI 2020. 

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana: 

Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Sapa mai adanc pentru a descoperi cauzele problemelor tale, deoarece ele nu sunt de azi, de ieri. Mijlocul saptamanii poate fi favorabil in cariera. Urmareste-ti cu atentie planurile si vor veni si rezultatele. Weekend-ul rezerva-l romantismului. Daca esti singur, cineva ti-ar putea pune inima pe jar.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Saptamana incepe sub auspicii bune. Iti faci planuri sanatoase si ai energia de a le urmari pas cu pas spre realizarea lor. Daca unele idei ale colaboratorilor ti se par nepractice, ia in considerare sa spui nu. Daca esti singur, urmareste cu atentie chimia dintre tine si potentialii parteneri. Pentru cupluri, romantismul este la nivel inalt. Bucura-te de ceea ce ai!

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Unii oameni care ti-au facut promisiuni serioase, pot da acum inapoi. Esti nevoit sa repari situatia, mai ales daca tu ai garantat pentru seriozitatea lor. Atentie mare cu cine te asociezi. In plan romantic, este indicat sa te relaxezi. Schimbarile bruste de dispozitie s-ar putea sa nu te faca un companion placut si sa pui presiune pe partener.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.