Zodiac CHINEZESC săptămâna 4-10 septembrie 2023. Ce zodii au noroc la bani şi care dau lovitura în amor

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 4-10 septembrie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului.

02 sept. 2023, 09:42
Zodiac CHINEZESC săptămâna 4-10 septembrie 2023. Ce zodii au noroc la bani şi care dau lovitura în amor
Zodiac CHINEZESC săptămâna 4-10 septembrie 2023

Zodiac CHINEZESC saptamana 4-10 septembrie 2023. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Citeşte şi: 3 zodii care au noroc puternic pe toate planurile în toamna lui 2023. Banii vin pe bandă rulantă, iar veștile bune nu încetează să apară

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Aceasta va fi o saptamana plina de idei si gandire. Orice ai decide, lasa ceva timp inainte sa dai viata deciziilor tale. Nu te grabi la nimic. Fluxul universului din jurul tau urmeaza sa se schimbe, aducand intamplari neasteptate si oportunitati proaspete. Cei singuri trebuie sa se pregateasca pentru aparitia cuiva special iar cei in relatii sa fie mai toleranti.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Timpul nu va fi de partea ta saptamana aceasta. Cu toate solicitarile de la familie, de la munca sau studiu si cu lucrurile de gestionat acasa, vei fi cu bratele pline de treaba. Fa sarcinile majore si taie-le de pe lista pana la jumatatea saptamanii si iti vei crea timp mai mult pentru tine. Energiile puternice ale pamantului ce te impamanteaza te vor imputernici sa iti faci weekendul special, plin de bucurie, iubire si distractie.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Curgi in ritmul universului mai bine decat sa tot incerci sa impingi tu lucrurile in afara sincronizarii cu ceea ce se intampla cu adevarat. Deciziile pe care le ai de infruntat isi vor gasi propriile solutii doar daca vei renunta sa te ingrijorezi pentru ele. Toata saptamana, trebuie sa te tii de rutinele tale uzuale si daca alegi sa faci ceva diferit, planifica totul bine. Fa-ti weekendul creativ!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeşte şi: Horoscop special. Jocurile de noroc potrivite fiecărui semn astral. Cât de norocos eşti, în funcţie de zodie