Zodiac CHINEZESC saptamana 6-12 decembrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru 6-12 decembrie 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici!

04 dec. 2021, 19:57
Zodiac CHINEZESC saptamana 6-12 decembrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC saptamana 6-12 decembrie 2021.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Nu te panica! Accepta totul asa cum vine si continua drumul inainte indiferent de situatie. Nu are rost sa ii asculti pe ceilalti. Stii ce ai de facut. Spre mijlocul saptamanii sunt sanse sa reiei legatura cu prieteni si cunostinte vechi. Spune ceea de gandesti, dar gandeste inainte sa vorbesti. In weekend ar trebui sa pui pe primul loc propriile nevoi, precum si pe ale celor foarte apropiati tie.

Horoscop bani decembrie 2021. O lună complexă din punct de vedere financiar. Zodiile care se vor confrunta cu instabilitate financiară, zodiile care îşi vor majora veniturile

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Fa un pas in spate in aceasta saptamana. Nu te grabi, ia-o incet. Graba nu doar ca nu te va ajuta sa rezolvi problemele mai repede, dar va conduce si la o stare de confuzie si chiar la dezamagire. Foloseste numai informatiile de care esti foarte sigur, nu incerca artificii, mai ales daca primesti sfaturi de la o persoana pe care nu cunosti foarte bine. Spre mijlocul saptamanii, rabdarea va face diferenta.

Horoscop decembrie 2021: Cinci zodii care se vor îmbogăţi în luna cadourilor. Norocul le pică din cer!

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Fa un curajos pas inainte. Indiferent ce speri sa realizezi, fii indraznet si proactiv. Aceasta ar trebui sa fie o a doua natura pentru majoritatea Tigrilor. Iar daca nu este, da tot ce e mai bun in tine. Spre mijlocul saptamanii incearca sa nu neglijezi nevoile apropiatilor si prietenilor. In weekend, da curs invitatiilor la petreceri. Te vei distra si vei fi alaturi de persoane cu adevarat speciale.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Ar trebui sa-ti faci timp in aceasta saptamana sa rezolvi tot ce ai de rezolvat. Dar pentru a reusit acet lucru, trebuie sa fii foarte organizat. Nu te lasa ispitit sa te indepartezi de la programul tau, indiferent cine iti face propunerile. Spre mijlocul saptamanii, fii deschis unor idei noi. Nu se stie niciodata ce pot aduce. Weekend-ul este o perioada propice sa te relaxezi si sa te distrezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.