Zodiac CHINEZESC saptamana 9-15 MARTIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 9-15 MARTIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor.

06 mart. 2020, 19:40
Zodiac CHINEZESC saptamana 9-15 MARTIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Viata sociala, prietenii si relatiile speciale vor fi pe primul plan in aceasta saptamana. Incearca sa pui anumite limite, pentru ca unele persoane iti pot irosi, pur si simplu, timpul. Concentreaza-te doar pe ceea ce conteaza pentru tine si nu face compromisuri. Ramai la ceea ce stii si la ceea ce vrei.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

O saptamana propice sa-ti faci planuri. Oricare ar fi presiunile din afara, nu le permite celorlalti sa-ti faca ordine in viata. Profita de momentele libere pentru a-ti rearanja prioritatile in viata. Spre finalul saptamanii, lasa putin timp si pentru momente romantice alaturi de partenerul de cuplu.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Dedica aceasta saptamana celor dragi si pune nevoile lor pe primul plan. Daca esti in cautarea unei locuite, daca ai de renovat sau decorat, nu-ti face griji. Vei fi suficient de inspirat pentru a alege ceva potrivit sufletului tau. Fii deschis si asculta ce-ti spune intuitia. In a doua jumatate a saptamanii, incetineste putin ritmul si odihneste-te pentru a-ti recupera energia.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Vizualizeaza-ti regatul. Inspira-i si pe ceilalti si pune-ti intelepciunea in slujba ideilor si planurilor tale. Inainte si dupa jumatatea saptamanii, gestioneaza-ti emotiile si vei putea face fata tuturor provocarilor. Weekend-ul rezerva-l distractiei alaturi de familie si prieteni.

Cite;te continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.