Zodiac CHINEZESC săptămânal 12-18 NOIEMBRIE 2018. Un nou sfat ÎNŢELEPT chinezesc!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 12-18 noiembrie 2018,  din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat de Cainele de Pamant.

08 nov. 2018, 20:46
Zodiac CHINEZESC săptămânal 12-18 NOIEMBRIE 2018. Un nou sfat ÎNŢELEPT chinezesc!

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Anul 2018 al Cainelui de Pamant este un an in care dorim sa ne relaxam mai mult, fara ca cinicul Caine sa ne transmita griji suplimentare prin forta sa. Vom simti in acelasi timp si ochiul vigilent al Cainelui care este forta principala in pastrarea linistii si ordinii, urmarindu-ne peste tot. In afara acestui sentiment de neliniste nu exista niciun alt motiv de alarmare. Putem sa ne desfasuram afacerile mai departe pentru ca va sta mereu de paza Cainele. Anul acesta va aduce pentru toti o mare doza de integritate in intentiile noastre si ne va face sa actionam cu mai multa incredere. Nimic nu ne va ingrijora atata vreme cat vom ramane pe calea ce dreapta.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Ultimul an chinezesc al Cainelui de Pamant a fost 1958. In acest an, armata revolutionara a lui Fidel Castro si-a inceput asaltul de succes in Havana, Cuba. Elvis Presley si-a tuns parul si s-a inrolat in armata americana. O noua generatie de muzicieni rockeri a inceput sa se dezvolte. 1958 este anul in care s-a fondat Uniunea Europeana. Poate ca 2018 va fi inceputul sfarsitului ei. 1958 este si anul in care s-au nascut multi oameni importanti precum : Andrea Bocelli, Michael Jackson, Prince, Madonna, Alec Baldwin, Sharon Stone, Gary Oldman, Kevin Bacon, Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Joan Jett, Andie Macdowell, Annette Benning. Poate 2018 va fi un an la fel de bun pentru industria artistica a lumii!

Iata care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru saptamana 12-18 NOIEMBRIE 2018, conform intelepciunii chinezesti.

Vino in fiecare vineri pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Prea mult gandit si prea putina actiune pot fi cauzele pentru care ai ritmul incetinit acum. Sunt unele lucruri cu care trebuie sa te obisnuiesti, pur si simplu, indiferent ce semnificatie le-ai dat in mintea ta. Este o saptamana de top pentru Sobolanii singuri. Iesi acolo in afara si cineva fascinant iti poate tranzita orbita. Bucura-te !

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Un prieten nou, o reaparitie a unuia vechi sau o mai mare apropiere cu un prieten foarte apropiat iti va aduce lumina mai multa in zilele acestei saptamani. Daca esti intr-o noua relatie de iubire, nu grabi lucrurile si nu face presupuneri. Lasa lucrurile sa se dezvolte natural. Subiectele ce tin de familie iti vor fi destul de prezente in minte. Nu poti solutiona tu nimic cap coada, dar poti sa ajuti si poti sa asculti cu inima deschisa.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Chiar daca ploua si fulgera in starile altora, vor fi anumite incidente fericite in viata ta care iti va ridica starea de spirit. Asteapta-te la apeluri neasteptate sau la vizite de la prieteni sau rude. Saptamana iti ofera un mix obisnuit de bucurii, multa munca, frecusuri cotidiene, dar spre final te vei simti ca ai facut progrese solide si ai rezolvat macar o problema.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO


loading...
Partenerii noștri