Zodiac CHINEZESC săptămânal 20-26 august 2018. Mesaje NOI pentru ZODII din înţelepciunea chinezească!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 20-26 august 2018 din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat de Cainele de Pamant.

16 aug. 2018, 19:20
Zodiac CHINEZESC săptămânal 20-26 august 2018. Mesaje NOI pentru ZODII din înţelepciunea chinezească!

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Anul 2018 al Cainelui de Pamant este un an in care dorim sa ne relaxam mai mult, fara ca cinicul Caine sa ne transmita griji suplimentare prin forta sa. Vom simti in acelasi timp si ochiul vigilent al Cainelui care este forta principala in pastrarea linistii si ordinii, urmarindu-ne peste tot. In afara acestui sentiment de neliniste nu exista niciun alt motiv de alarmare. Putem sa ne desfasuram afacerile mai departe pentru ca va sta mereu de paza Cainele. Anul acesta va aduce pentru toti o mare doza de integritate in intentiile noastre si ne va face sa actionam cu mai multa incredere. Nimic nu ne va ingrijora atata vreme cat vom ramane pe calea ce dreapta.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Ultimul an chinezesc al Cainelui de Pamant a fost 1958. In acest an, armata revolutionara a lui Fidel Castro si-a inceput asaltul de succes in Havana, Cuba. Elvis Presley si-a tuns parul si s-a inrolat in armata americana. O noua generatie de muzicieni rockeri a inceput sa se dezvolte. 1958 este anul in care s-a fondat Uniunea Europeana. Poate ca 2018 va fi inceputul sfarsitului ei. 1958 este si anul in care s-au nascut multi oameni importanti precum : Andrea Bocelli, Michael Jackson, Prince, Madonna, Alec Baldwin, Sharon Stone, Gary Oldman, Kevin Bacon, Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Joan Jett, Andie Macdowell, Annette Benning. Poate 2018 va fi un an la fel de bun pentru industria artistica a lumii!

Iata care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru saptamana 20-26 august 2018, conform intelepciunii chinezesti.

Vino in fiecare vineri pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Ai nevoie sa dobandesti claritate emotionala si o poti avea doar daca esti sincer cu inima ta. Pana cand nu stii clar ceea ce vrei, este mai bine sa amani deciziile. Si munca si aspectele de cariera iti vor fi in minte in aceasta saptamana. Adapteaza-te la schimbarile curente si te vei simti mai stabil. Organizeaza o iesire relaxanta in weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Micile gesturi chiar conteaza. Tine minte asta atunci cand ai de-a face cu oamenii apropiati tie in aceasta saptamana. Spre finalul saptamanii, vei primi vesti pozitive sau o sustinere cu bataie pe umar. Este un timp optim pentru Bivolii singuri sa se gandeasca sa iasa mai mult ca sa intalneasca pe cineva. Sunt energii ceresti romantice care circula si care ii favorizeaza.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Va fi mai dificil sa faci toate lucrurile pe care le ai pe agenda in aceasta saptamana, dar incearca sa te relaxezi si totul va iesi bine pana la urma. Va fi nevoie insa sa iti mai ajustezi unele din planuri. Spre mijlocul saptamanii, focusul se muta spre familie si aspecte de parteneriat. Ramai calm si sustine-ti punctul de vedere cu claritate. Saptamana va fi libera de orice furtuni emotionale, deci bucura-te.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro


loading...
Partenerii noștri