Zodiac chinezesc săptămânal 21-27 mai 2018. Mesaj nou pentru fiecare zodie din înţelepciunea chinezească

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 21 – 27 mai 2018, saptamana urmatoare in 2018 Anul Chinezesc guvernat de Cainele de Pamant.

17 mai 2018, 19:16
Zodiac chinezesc săptămânal 21-27 mai 2018. Mesaj nou pentru fiecare zodie din înţelepciunea chinezească

In timpul Anului Cainelui de Pamant, sa ai grija de cei apropiati tie, sa iti tii finantele in siguranta si sa muncesti cat de bine si mult poti, fara sa te extenuezi prea mult, desigur. Sa tii minte ca nu toate problemele care te supara sunt probleme de fapt. Este un an de consolidare si de avansat incet dar cu pasi siguri inainte. Este si un an excelent pentru cei ce se exprima in arte sau in industria comunicarii.

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Ultimul an chinezesc al Cainelui de Pamant a fost 1958. In acest an, armata revolutionara a lui Fidel Castro si-a inceput asaltul de succes in Havana, Cuba. Elvis Presley si-a tuns parul si s-a inrolat in armata americana. O noua generatie de muzicieni rockeri a inceput sa se dezvolte. 1958 este anul in care s-a fondat Uniunea Europeana. Poate ca 2018 va fi inceputul sfarsitului ei. 1958 este si anul in care s-au nascut multi oameni importanti precum : Andrea Bocelli, Michael Jackson, Prince, Madonna, Alec Baldwin, Sharon Stone, Gary Oldman, Kevin Bacon, Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Joan Jett, Andie Macdowell, Annette Benning. Poate 2018 va fi un an la fel de bun pentru industria artistica a lumii!

Iata care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru saptamana 21 – 27 mai 2018, conform intelepciunii chinezesti.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Iti poate parea ca zilele nu au suficiente ore pentru cat de multe ai tu nevoie. Ramai calm, treburile normale de facut se vor rezolva pana la finele saptamanii. Intampina obstacolele si problemele cu capul sus. Daca te ascunzi, nu rezolvi chiar nimic. Saptamana mai este si despre a impaca si nevoile altor oameni in programul tau si asa destul de aglomerat. Macar weekendul iti aduce relaxare.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Saptamana aceasta te miri de ce oamenii se misca asa de lent si parca in reluare. Nu este asa, pur si simplu altii nu sunt la fel de eficienti si motivati ca tine. Daca vrei ca ceva sa fie facut mai repede si poti, fa tu. Dupa miercuri, sunt sanse sa te reunesti cu prietenii si sa radeti. Weekendul are o lumina de romantism si inima usoara pentru tine.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Indiferent de zbateri te-au provocat pana acum, saptamana aceasta iti revine entuziasmul. Vei gasi suport cand ai nevoie si ideile tale vor ajunge la urechi receptive. Tigrii care sunt pe cale sa isi schimbe viata sau sa faca pasi inainte in cariera lor vor fi sustinuti de puternice energii pamantesti. Este timpul sa iti folosesti inspiratia si sa pui planurile in actiune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.