Zodiac CHINEZESC saptamanal 15-21 FEBRUARIE 2021. Ce aduce Anul Bivolului de Metal

Zodiac CHINEZESC saptamana 15-21 FEBRUARIE 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

14 feb. 2021, 21:06
Zodiac CHINEZESC saptamanal 15-21 FEBRUARIE 2021. Ce aduce Anul Bivolului de Metal

Zodiac CHINEZESC saptamanal. Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 15-21 FEBRUARIE 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici!

Anul Bivolului este al doilea din zodiac chinezesc. Zodiacul chinezesc are 12 zodii: Sobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Capra, Maimuta, Cocos, Caine, Mistret. Fiecare an se va repeta o data la 12 ani.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Ai incredere in tine insuti si in ceea ce faci. Depune un efort suplimentar in aceasta saptamana si vei inainta substantial spre atingerea unui proiect foarte special. Ai nevoie si de putin aer proaspat si de mai mult entuziasm in cariera. Ca sa te motivezi mai mult, gandeste-te la pasiunea care te-a impins pe acest drum inca de la inceput. In weekend, rezerva-ti timp si pentru putin romantism.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Nu grabi lucrurile in aceasta saptamana. Pastreaza-ti ritmul si planifica actiuni pentru viitor, fara sa fortezi ceva inspre realizarea lor. Toata saptamana ai nevoie de foarte mult tact in abordarea persoanelor cu care lucrezi. Spre sfarsitul saptamanii se vor clarifica niste chestiuni legate de un proiect personal si vei putea sti exact ce masuri trebuie luate. Pana atunci, incearca sa fii mai relaxat si lasa Universul sa lucreze in favoarea ta.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Ramai in contact cu o persoana speciala pentru tine. Sunt semne ca relatia evolueaza intr-o directie pozitiva. Cu toate acestea, nu lasa lucrurile sa iti scape de sub control. Depune un efort pentru ca persoana respectiva sa-ti cunoasca sentimentele si intentiile, sa stie ca se poate baza pe tine oricand. In plan profesional ai nevoie de mai multa comunicare cu oamenii care impart aceleasi obiective ca tine.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Analizeaza cu atentie fiecare pas pe care il faci. Indiferent ca vorbim despre un pas in cariera sau de un pas intr-o relatie romantica, actioneaza cu calm si cu atentie. Sunt sanse sa te inscrii la un curs. Acest lucru este de bun augur, intrucat se vor active energii aducatoare de noroc si care iti stimuleaza inteligenta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop chinezesc Anul Bivolului. Cum sunt persoanele născute în Anul Bivolului