Zodiacul chinezesc. Ce element îţi aduce noroc şi care e cea mai bună lună din 2019

În curând, pe 4 februarie, va începe noul an chinezesc care este sub semnul Porcului de pământ. Pentru fiecare zodie în parte, astrologii chinezi au stabilit care este elementul ei norocos și cea mai bună lună din 2019.
Iulian Tudor
30 ian. 2019, 10:57
Zodiacul chinezesc. Ce element îţi aduce noroc şi care e cea mai bună lună din 2019

Anul Porcului de pământ este guvernat în esență de o energie feminină, creatoare, fecundă și plină de viață, scrie libertateapentrufemei.ro. Va fi un an favorabil pentru toate zodiile și mulți dintre noi vom găsi resurse noi datorită Porcului.

Dar iată care este cea mai bună lună pentru fiecare și ce element ne protejează în 2019.

Zodiacul chinezesc în 2019. Elementul norocos

Șobolanul

Anul acesta, și Apa și Focul sunt elementele benefice ale zodiei tale. Ar trebui să ții o vază cu flori, un tablou cu peisaj marin sau orice alt obiect care sugerează apa în partea de nord a casei și bijuterii de aur care sugerează focul în partea de sud. De asemenea, seara este benefică o lumânare aprinsă la peretele de sud al dormitorului. Decembrie 2019 va fi luna ta cea mai bună!

Citeşte şi HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care vor trece prin schimbări majore în luna februarie

Boul

2019 este un an de Pământ în astrologia chineză, dar Lemnul este elementul care îți poartă noroc în următoarele 12 luni. Cele două elemente sunt compatibile, Lemnul primind energie de la Pământ. Ca să ai parte de prosperitate, pune obiecte decorative din lemn în camera de zi sau pe birou, la locul de muncă. Ianuarie 2019 este cea mai bună lună pentru tine.

Tigrul

Mizează pe elementul Foc în 2019 și vei avea parte de împlinirea unui vis drag. Cumpără o bijuterie de aur la început de februarie să îți poarte noroc tot anul sau folosește cât mai des lumânări și bețișoare parfumate să aduci armonie în casa ta și în suflet. Februarie 2019 este luna ta norocoasă.

Iepurele

Pentru a avea noroc anul acesta, nativii Iepuri trebuie să plaseze obiecte legate de Lemn și de Foc într-un loc secret din casă, spre exemplu un mic obiect decorativ din lemn sau din aur. Pentru reușite profesionale, obiectul respectiv trebuie să fie pus în partea de nord-est a dormitorului. Profită de șansele din martie, pentru că va fi cea mai bună lună pentru tine.

Dragonul

Ține, în apropiere de ferestre, ghivece pline de flori, o cutiuță cu nisip decorativ sau o un vas din lut ars. Pământul este elementul care îți poartă noroc anul acesta și ai nevoie de el în momentele critice. Iar luna ta cea mai bună va fi aprilie.

Șarpele

Pământul este elementul care te ajută în acest an și trebuie să porți mai des bijuterii din portelan sau să decorezi casa cu vase și obiecte din lut. De asemenea, sunt indicate și ghivecele cu flori ca să beneficiezi de protecție și bunăstare. Luna cea mai bună din 2019 va fi luna mai.

Calul

Mizează pe Metal, pentru că este elementul benefic al zodiei tale în acest an. Conform astrologilor chinezi, o broscuță din bronz sau monede de metal puse în partea de nord-vest a casei vor aduce norocul în viața ta. Iar luna ta norocoasă va fi iunie.

Care e cea mai bună lună din 2019

Capra

Este o zodie care are întotdeauna noroc dacă folosește elementul Metal, dar mai ales anul acesta. O cutie decorativă din metal sau orice alt obiect din metal care are o conotație specială pentru tine te va ajuta, dacă îl iei la birou sau dacă îl ții la vedere în casă. Iar luna cea mai bună va fi iulie.

Maimuța

Elementul lui 2019 este Pământul, dar Maimuța va avea mai mult noroc dacă va miza pe Apă. Norocul tău este ocrotit dacă îți cumperi ceva care are legătură cu apa, de la o mică fântână decorativă de cameră, la tablouri cu peisaje acvatice, postere sau excursii care să includă și o plimbare pe apă. Apa și Pământul se pot îmbina, dar ceea ce rezultă nu va dura prea mult. Luna ta norocoasă este august.

Cocoșul

În perioadele mai grele ale anului, folosește Metalul și Apa să alungi ghinionul și să atragi norocul. Poartă bijuterii din metal nobil sau bijuterii care să sugereze apa, decorează camera cu vase cu apă și pietre colorate, aprinde lumânări seara pe un suport din metal… și ține minte că septembrie este luna cea mai bună din 2019.

Câinele

Pentru a avea noroc anul acesta, ar fi bine să eviți Apa și Focul în momentele critice și să te bazezi pe energia Lemnului. Bijuteriile din lemn, obiectele decorative sau pur și simplu crenguțele de copaci pot fi folosite pentru a atrage norocul. Octombrie va fi luna ta cea mai bună.

Porcul

Dacă ești născută în această zodie, ai nevoie de Lemn să fii mai norocoasă! Folosește mai des un vas pentru aromaterapie în care să arzi uleiuri esențiale sau bețișoare parfumate. Poartă bijuterii din lemn, în special lemn parfumat de santal, cumpără un bonsai să ai în casă un copac adică un lemn viu. Și ține minte că noiembrie va fi luna ta norocoasă.

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Cătălin Botezatu iubește din nou! „Nu îmi plac femeile îngălate!”
Fanatik.ro
Alex, tânărul care reinventează piața brânzei în România. Produce un tip căutat peste hotare, în ferma sa de vaci Bălțată Românească
Capital.ro
APARTAMENTE GRATIS în România. A venit vestea cea mare chiar acum: Este un sprijin
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Bolnavii din România, în pericol! Vor rămâne fără tratamente la spitalele din străinătate
Adevarul
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Căt va costa divorțul în România. Eșecul căsniciei are un nou tarif
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
Cauza morții lui Costel Constantin. Ce l-a răpus pe marele actor, de fapt
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice au făcut internetul să "ardă"
kanald.ro
Se schimbă vârsta de pensionare din această toamnă: Valoarea punctului de pensie se va majora cu 13,8%
Capital.ro
TAXA REDUSĂ cu până la 50%. Guvernul a anunțat decizia oficială: Rezolvăm această situație
StirileBZI
Ideea care i-a adus mulți bani lui Ioan, un producător local din Arad: Autoservire pe tarla!
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care au analizat "monstrul marin"
substantial.ro
Daniel Bană, de la naveta zilnică pentru fotbal la goluri pentru Universitatea Craiova: povestea inspirațională a noii speranțe a fotbalului oltenesc
MediaFlux
Greseala care lasă românii fara BANII de la stat. Avertismentul guvernanților
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'