Zodiacul erotic al femeilor: Iată cum sunt cu adevărat la pat

Citeste zodiacul erotic pentru fiecare zodie. Iata ce spun astrele despre viata ta sexuala.

28 iul. 2015, 07:54
Zodiacul erotic al femeilor: Iată cum sunt cu adevărat la pat

BERBEC – Plina de intensitate, senzualitate si pasiune, femeia berbec nu iubeste cu jumatati de masura. Asemeni unui foc de artificii, se aprinde repede, apoi, la fel de repede se consuma si intensitatea trairilor sale emotionale.

Partenerul sau trebuie sa inteleaga clar un lucru: femeia berbec este o amazoana innascuta. Ea iubeste cu pasiune, atata timp cat prada nu a cazut doborata de sagetile sale. Jocul erotic este unul dintre capitolele la care exceleaza.

Partenerii pot fi surprinsi de intensitatea pasiunii pe care o manifesta, insa, nu trebuie sa uite ca se afla in fata unui semn de foc, ardent, sexual. 

TAUR – Femeia Taur nu epateaza printr-un comportament sexual extravagant. Sentimentele sale sunt profunde, puternice, cu o tendinta spre posesivitate. Stabilitatea materiala oferita fie de parteneri, fie de un mariaj satisfacator din punct de vedere social este foarte importanta.

Din acest motiv, unele doamne – si domni – Taur se casatoresc din interes. Pe taramul dragostei doaman Taur se misca incet, precaut, uneori intr-un ritm care poate enerva un partener mai grabit sau focos. Cu toate acestea va compensa din plin in dormitor prin senzualitatea de care da dovada si prin tehnica calculata, precisa, detasata si profesionala pe care o stapaneste.

Doamna Taur nu spune multe, nu este zgomotoasa, insa cand se manifesta pe taramul erotic va surprinde chiar si pe cel mai experimentat barbat.

GEMENI – Cititi continuarea pe kfetele.ro.