Zodiacul sexual 2017 – când vei avea parte de sex incendiar!

Aventurierii anului 2017 sunt Săgetătorii, care nici nu se gândesc să se implice, deocamdată, într-o relație serioasă, motiv pentru care se aruncă în brațele oricui promite să le ofere o noapte de vis… sau mai multe. Dar, să vedem cum stau și celelalte zodii, din punct de vedere al sexului fierbinte.

02 feb. 2017, 12:47
Zodiacul sexual 2017 – când vei avea parte de sex incendiar!

Berbec

Dacă până acum ai fost destul de rezervat în pat, 2017 este anul în care vrei să pui în practică fanteziile sexuale, iar pentru asta ai nevoie de un partener care să fie 100% deschis provocărilor. Iar cei mai mulți nativi îl au deja lângă ei, doar că nu știu. Cei care nu sunt implicați într-o relație, au toate șansele să găsească pe cineva compatibil. Zilele de sex nebun se anunță primăvara, la începutul lunii mai, și în a doua parte a lunii septembrie.

Taur

Din păcate… sau din fericire, depinde din ce unghi privești lucrurile, Taurii au parte mai des de sex de împăcare, decât de sex nebun, și asta pentru că relația de cuplu este una destul de tensionată în primele luni din an. Dar și sexul de împăcare poate fi incendiar, iar nativii știu cel mai bine asta. Deci, pregătit să fii dus în al șaptelea cer trebuie să fii la finalul lunii februarie, primele zile din mai și în a doua săptămână din decembrie.

Gemeni

În 2017, Gemenii care nu și-au găsit încă jumătatea vor stabili legături puternice. Interesant este că partenerii vor fi dispuși să pună în practică cele mai nebunești fantezii, iar Gemenii nici nu se gândesc să dea înapoi. Veți aprinde artificii pe tavan în data de 18 aprilie, în a doua jumătate din iunie și în octombrie.

Rac

Pentru Raci, oportunitățile romantice sunt destul de sărace în acest an, așa că pentru cei care încă își caută jumătatea, este foarte posibil ca șansele să o găsească să fie minime și să scadă dramatic spre final de an. Doar ceva aventuri poate să se mai arate la orizont. Deci, fii pregătită pentru toată vara, când ești mult mai activ social (și dispus emoțional) să dai curs avansurilor, chiar dacă știi că nu este vorba de ceva serios.

Leu

Dragoste la prima vedere, cine ar fi crezut? Vorba cântecului. Riști (da, e bine spus riști) să te îndrăgostești la prima vedere, și să nu mai vezi nimic altceva… nici măcar faptul că aceea nu este persoana potrivită pentru tine. Partea bună? Este bun la pat, iar asta pare să fie suficient, la primele întâlniri (care sunt undeva pe la mijlocul lunii martie). Apoi, dacă vezi că nu sunteți compatibili și pe alte planuri, pleacă în căutarea dragostei adevărate.

Fecioară

Te-ai săturat să te uiți după partenerul perfect, ordonat și serios ca tine? Căutările au luat sfârșit. Și nu doar că vei găsi jumătatea, dar vă veți înțelege perfect și în pat, ceea ce nu e puțin lucru. Zilele de sex incendiar vor fi multe în cazul tău, dar luna august va fi una de pomină. Toată.

Balanţă

Din păcate, problemele cu care te confrunți în ultima perioadă nu sunt de natură să încurajeze viața sexuală, pe care tinzi să o neglijezi dramatic, ba chiar să pui în pericol stabilitatea relației. Dacă reușești să te mobilizezi, să iei câteva doze de magneziu, să îți revii, este posibil ca partenerul să mai fie încă acolo, dispus să te ducă pe culmile plăcerii. Haide, fă un efort și revino-ți până la începutul lui iulie, când astrele se aliniază pentru a avea parte de sex de zile mari.

Scorpion

Predicţiile astrale arată că sunt mari șanse ca la final de an să apară un nou membru în familia voastră. Asta înseamnă că nopțile fierbinți și nebune sunt la final de februarie, început de martie.

Săgetător

În 2017, Săgetătorii sunt puși pe aventură, chiar dacă asta înseamnă să își înșele partenerii  actuali. Ai grijă, totuși, căci hormonii ar putea pune în pericol relații speciale, al căror viitor pare destul de frumos, dacă nu îl distrugi tu. Nopți speciale se întrevăd în noiembrie și decembrie, iar ocazional și în mai și august.

Capricorn

Dragostea şi afecţiunea te vor face să pui pe primul plan legătura stabilă cu partenerul, iar sexul este o conexiune firească în cazul vostru. Sex nebun, nebun nu am zice că se întrevede, căci sunteți intrați deja în rutină. Rupe barierele, iar pe 8 martie este ziua în care puteți demonstra că sexul incendiar nu este doar pentru aventurieri.

Vărsător

Vor fi dispuşi să pună în practică fanteziile sexuale despre care au tot citit în ultima vreme. Cei care nu sunt implicați într-o relație stabilă au mari șanse să redescopere o veche iubire, iar de această dată șansele să meargă sunt mult mai mari. Fii pregătită de sex special la final de februarie.

Peşti

Peştii se bucură de o frumoasă poveste de dragoste, sunt romantici și încrezători. Iar sexul vine firesc, neprogramat, ori de câte ori tensiunile acumulate la serviciu  nu îl împiedică să se dedice complet persoanei iubite. 1 iunie este ziua lor specială, în care dau tot ce au mai bun în dormitor.