Zodii care se plac în secret, horoscop cu Mihai Voropchievici. Ce cupluri ar face o pereche astrală minunată

Există zodii care se plac în secret, dar care de multe ori, la prima vedere, se pot respinge efectiv. Au un gen de antipatie, dar cu timpul dispare.

23 iul. 2023, 11:24
Zodii care se plac în secret, horoscop cu Mihai Voropchievici. Ce cupluri ar face o pereche astrală minunată
Mihai Voropchievici spune adevărul despre relațiile zodiilor

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, un horoscop cu zodiile care se plac în secret.

Cel mai uşor este ca fiecare să îşi exprime sentimentul faţă de persoana respectivă, dar nu toată lumea nu are nici experienţă, nici tupeu. Sunt nişte combinaţii despre care prea puţini ar fi putut spune că se pot face. Dar acestea sunt combinaţiile secrete.

Horoscop Mihai Voropchievici 24-31 iulie 2023: Ce zodii merg pe gheaţă subţire în plină caniculă, cine are parte de noroc chior de marţi

Peşti cu Săgetător
O zodie de apă cu una de foc. Puţini s-ar gândi că Peştii cu Săgetătorii ar putea forma o pereche. Peştii sunt super-sensibili, iar Săgetătorii le pasă dacă au aventură, libertate şi eliberarea spiritului. Ceea ce au în comun aceste două zodii este dragostea pentru cei apropiaţi. Atât nativii din Peşti, cât şi cei din Săgetător, devin sensibili când vine vorba de membrii familiei şi cei mai buni prieteni şi preţuiesc mult dragostea. Peştii şi Săgetătorii se completează excelent din punct de vedere al creativităţii.

Taur cu Capricorn
Sunt două zodii de pământ, pragmatice, încuiate în sensul că nu prea se deschid din prima. Ei sunt oamenii care dau dovadă de încăpăţânare şi totalmente sunt zodii opuse. Dar cum e şi în fizică, contrariile se atrag. Şi în Univers e la fel. Nativii zodiei Taur, cât şi ai zodiei Capricorn, sunt extraordinar de ambiţioşi, iar această calitate o admiră unul la celălalt. Îşi admiră încăpăţânarea şi tot ce înseamnă ambiţie. Taurii au visuri măreţe, în schimb Capricornii sunt practici şi realişti. Unii visează şi ceilalţi pun în practică. Se echilibrează unul pe celălalt destul de bine aşa că nu ar fi o surpriză dacă ar ajunge să aibă sentimente puternice unul faţă de celălalt, dar în secret.

Citeste si Cinci zodii binecuvântate, vor avea noroc cu carul în august. Urmează cea mai prosperă perioadă din toate punctele de vedere

Berbec cu Vărsător
Două zodii total diferite, dar pe lista celor care se plac în secret. Berbecii au o personalitate feroce şi revoltată, în timp ce Vărsătorii se retrag în colţul lor. Ambele zodii preferă să îşi asume riscuri decât să aleagă o viaţă întreagă. Vor să iasă din tipare. Unul în compania celuilalt, aceşti doi nativi, pot să străluească fantastic de puternic.

Gemeni cu Rac
E o pereche neaşteptată. Gemenii şi Racul ar putea forma o pereche minunată deoarece amândouă zodiile preţuiesc mult prieteniile şi dragostea la un nivel cu totul nou. Racii îi învaţă pe Gemeni să fie mai răbdători şi să coboare cu picioarele pe pământ, să nu mai trăiască cu capul în nori, în timp ce Gemenii îi învaţă pe Raci să fie sociabili, să fie liberi, deschişi şi să se distreze. Amândoi se iubesc şi se admiră în secret.