Zodii care vor avea un Crăciun de coşmar. Sunt pline de regrete şi de rani mai vechi. Care sunt zilele problematice

HOROSCOP CRACIUN: 4 zodii vor avea sarbatori ingreunate din varii motive. Vor evita cu orice pret festivismul care se va declansa din 24 decembrie. Totusi, au sansa sa realizeze de ce nu li s-au implinit anumite dorinte in anul 2017. Luna decembrie este o luna a revelatiilor pentru aceste semne.

11 dec. 2017, 20:02
Zodii care vor avea un Crăciun de coşmar. Sunt pline de regrete şi de rani mai vechi. Care sunt zilele problematice

RAC: Zilele de 24, 25 si 26 decembrie nu se anunta cu multe surprize. Vei fi fericit alaturi de cei dragi, insa din 27 si pana la finalul anului apar tot felul de regrete. Vei tria prietenii adevarati de cei falsi.

Multe persoane isi vor arata fata si, chiar daca asta te va macina, vei fi bucuros intr-un final sa descoperi pe cine te poti baza. Pont: Evita sa mergi in vacanta de Craciun, mai ales daca excursia va interveni pe ultima suta de metri.

PESTI: Craciunul va fi unul spectaculos, dar nu acelasi lucru se poate spune despre zilele de dupa 27 decembrie. Va trebui sa iti dozezi corect energia, sa fii atent la cei din jur. Tentatia de a-i neglija va fi mare.
 
E de inteles, intr-un fel, maniera in care te porti uneori. Oboseala dupa zilele de petrecere poate fi un argument puternic, dar nu este valabil pentru persoanele care te iubesc cu adevarat. Asadar, incearca sa nu ii ranesti pe ceilalti.
 
Citeste continuarea aici.