Zodii cu protecţie divină. Niciun rău nu le poate atinge

Există nativi cărora Dumnezeu le dă toată viața prosperitate și noroc. Fiecare acțiune pe care o întreprind are până la urmă un final fericit

05 nov. 2021, 16:51
Zodii cu protecţie divină. Niciun rău nu le poate atinge

Zodii cu protecţie divină Există trei zodii aflate mereu sub protecția Divinității. Nativii acestora simt că o mână nevăzută le înlătură obstacolele din cale, o voce doar de ei auzită le dictează cele mai bune decizii în viață. Fiecare acțiune pe care o întreprind are până la urmă un final fericit și chiar dacă viața le mai dă uneori și hopuri, privesc către viitor cu încredere.

Iată care sunt norocoasele Zodii cu protecţie divină

Zodii cu protecţie divină Leu

Leii sunt prin natura lor niște norocoși și răsfățați ai destinului. Reușesc mereu orice își pun în minte. Sunt apreciați și doriți ca prieteni de toată lumea. Dorința lor de a fi lideri, de a avea parte de faimă, este susținută chiar de divinitate.

Horoscop Sărbători 2021 Pavel Globa. Cele patru zodii norocoase din decembrie

Săgetator

Sagetătorii sunt credincioși prin definitie și au o atracție deosebită către misticism. Îngerul păzitor le este alături, le călăuzește calea și de multe ori aleg instinctiv ocaziile perfecte. Firea unui Săgetător este înclinată către a face bine și de multe ori primesc înapoi înzecit.

HOROSCOP RUNE Mihai Voropchievici. Sărbătorile de iarnă aduc despărţiri, relaţii fierbinţi şi mulţi bani. Ce zodii au mare noroc
Pesti

Probabil nu se spune întâmplător că cei din urmă vor fi cei dintâi. Peștii sunt ultimii din zodiac, dar ambiția lor îi propulsează mereu pe primul loc. Și ei sunt susținuți de Dumnezeu, văd mai mereu partea spirituală a lucrurilor și asta îi face să fie deasupra altora, chiar dacă nu își doresc mereu să fie lideri.

Cele trei zodii cu protecție divină în noiembrie 2021. Ele au noroc din plin pe toate planurile

Cei trei nativi cu stea în frunte în luna noiembrie sunt Leul, Săgetătorul și Vărsătorul, cel din urmă fiind cel mai avantajat pentru că este anul său.

Leu
Ești un răsfățat al astrele și nu doar în luna noiembrie. Te bucuri de noroc pe toate planurile și reușești orice lucru pe care ți-l pui în minte, în special când vine vorba de partea profesională. Sunt șanse mari să primești o funcție importantă, care să-ți aducă și un venit substanțial. Ești apreciat de oamenii din jur și ai parte de laude și aprecieri din partea celor din jur.

Săgetător
Dorința de a fi lider, de a te afirma și mai mult este una foarte importantă pentru tine. Din fericire, protecția divină te ajută să obții tot ce vrei. Ai un înger păzitor care îți spune ce să faci.Firea ta este înclinată pentru lucruri bune și frumoase, de aceea și tu primești la rândul tău aceleași lucruri. Și se anunță unele superbe și pe care nu le vei uita prea curând.

Vărsător
Ai o ambiție ieșită din comun, lucru care te ajută spre finalul anului la locul de muncă. În luna noiembrie găsești un serviciun unde să te regăsești și unde să te simți în largul tău. Ești unul dintre nativii care este susținut de Dumnezeu pe toate planurile și asta te face să fii deasupra unora cu care ești prieten foarte bun. Reușești să vezi partea plină a lucrurilor și ai noroc în plan sentimental. E posibil să găsești pe cineva cu care să rezonezi.