Zodii de femei dulci la suflet ca mierea. Îţi topesc inima

Sunt dulci ca mierea si te ung pe suflet cu bunatatea lor. Nu e greu sa le recunosti pentru ca ies usor in evidenta. Vorbim despre femeile care sunt o binecuvantare pentru cei din jur si asta pentru ca sunt foarte bune, foarte generoase, sunt blande si saritoare, mereu gata sa te ajute. Iata in ce zodii sunt nascute aceste femei cu suflet frumos.

12 mai 2017, 16:30
Zodii de femei dulci la suflet ca mierea. Îţi topesc inima

Rac

Un inger pe pamant. Asa o vei caracteriza pe femeia Rac deindata ce o vei cunoaste. Este deschisa, sincera, iubitoare, este o prietena buna, o sotie devotata. Este femeia pe care orice barbat si-ar dori-o alaturi. Nativa aceasta te va intelege intotdeauna si va pune dorintele tale mai presus de ale sale. Pentru ca ea considera ca niciun sacrificiu nu e prea mare pentru o persoana draga. Este dulce si copilaroasa tocmai pentru ca are inima curata. 

Sagetator

Pe Sagetatoare o vezi mereu cu zambetul pe buze, ba chiar de multe ori razand cu gura pana la urechi. Iti face bine prezenta ei dinamica, energica. Pur si simplu te indragostesti de ea pe loc, de optimismul ei, de farmecul natural pe care il emana. Este persoana care iti va oferi mereu sprijin fara chiar sa i-l fi cerut. Este distractiva, isteata, iubitoare si vesnic curioasa. Este sincera si loiala, nu se supara usor, ci din contra este rabdatoare si foarte placuta.

Pesti

Femeia din Pesti are o inima mare. Este foarte generoasa si este gata sa ajute lasandu-se pe sine deoparte pentru ceilalti. Duce sensibilitatea la extrem, iar asta o determina sa caute numai binele. Bunatatea ei se mai traduce si printr-o politete uneori exagerata. E dulce, frumoasa, linistita si armonioasa din toate punctele de vedere. Face totul dezinteresat, nu asteapta niciodata nimic in schimb, pentru ca ea vrea ca lumea sa fie un loc mai bun.