Zodii dispuse pentru aventuri de o noapte

Nu numai prejudecăţiile sau principiile, ci şi zodia influenţează dacă te-ar tenta o noapte de dragoste cu un necunoscut. Fără obligaţii, fără continuare, fără viitor.

25 mart. 2014, 16:23
Zodii dispuse pentru aventuri de o noapte

Berbec: De ce nu? Spiritul de aventură te caracterizează îndeajuns ca să nu zici nu unei ocazii cu care poate nu te mai întâlneşti. Viaţa e prea scurtă ca să n-o trăim cu intensitate, e deviza ta.

Taur: Foarte puţin probabil. De obicei ştii exact ce faci, cu cine şi de ce. Chiar şi dacă nu te leagă nicio obligaţie, ai rezerve în a te dărui cuiva cu care nu întrevezi nicio continuare.

Gemeni: La urma urmei, a experimenta presupune şi asta. Nu e ceea ce îţi doreşti neapărat, dar dacă se iveşte ocazia… Trebuie să fi avut o educaţie foarte restrictivă în adolescenţă ca să refuzi.
Leu: Atâta timp cât tu hotărăşti persoana, circumstanţele sau condiţiile întâlnirii, da. Altfel, nu te convinge nimeni. În nici un caz n-o să te laşi folosită, ci el va resimţi aceasta ca pe favoarea spontană a unei zeiţe…

Fecioară: În nici un caz! Aceasta e prima ta reacţie… cel puţin în teorie. Cine ştie ce boli ascunde, cine ştie ce complicaţii se ivesc… Nu eşti tu persoana care să rişte aşa ceva!

Balanţă: Dacă un bărbat te-a fascinat suficient de mult cât să îi cedezi din prima şi încă fără vreo posibilă continuare, înseamnă că e cel puţin vreun Brad Pitt. Iar tu tot o să speri că destinul va aranja să rămâneţi împreună…

Scorpion: Eşti cumva sfâşiată între dorinţa de a-ţi face fantezia sexuală şi cea de a rămâne fidelă cuiva, fie chiar şi unor principii. Cine va câştiga până la urmă… rămâne de văzut.

Săgetător: Dacă simţi „chimia”, nu ţii cont că îl cunoşti de doi ani sau numai de douăzeci de minute. Ştii să te bucuri de viaţă, iar asta înseamnă că îl poţi bucura şi pe cel de lângă tine. Care merită, evident…

Citeşte mai mult pe  Unica.ro