3 zodii feminine cu chip de înger. Ele sunt femeile cu cele mai multe calităţi din zodiac

Nimeni nu este perfect și toată lumea are atât calități, cât și defecte, însă există anumite femei care întrec orice fel de așteptări. Există femei care sunt precum îngerii lui Dumnezeu, iar bunătatea li se citește pe față.

13 dec. 2017, 08:27
3 zodii feminine cu chip de înger. Ele sunt femeile cu cele mai multe calităţi din zodiac

Astrele ne dezvăluie care sunt aceste femei care au cele mai multe calități și care știu cum să-și ascundă defectele, scrie estisuperba.ro. Sunt 3 la număr și par a fi desprinse dintr-o altă lume pentru că vor lumina viața oricui cu bunătatea lor sufletească.

Citeşte şi Horoscop. Femeile pentru care bărbaţii ar face orice

Femeia SĂGETĂTOR:

Chiar dacă în prima perioadă din viața ei, femeia săgetător a for expansivă și neliniștită, acest lucru nu înseamnă că este o persoană rea. În copilărie, a fost un copil rebel care nu asculta nimic din ceea ce i se spunea, însă acum, la maturitate realizează ce a făcut greșit.

La maturitate se calmează și devine una dintre cele mai blânde femei din zodiac. Nu își vor pierde niciodată optimismul și independența, însă vor căpăta o înțelepciune aparte pentru că au făcut multe lucruri din care au avut mereu ce să învețe. Aceste lucruri transformă aceste femei în îngeri.

Femeia RAC:

Un alt înger este femeia născută în zodia rac. Dacă nu ai în viața ta o femeie rac, atunci ar trebui să cauți pentru că este o adevărată comoară.

Citeşte şi HOROSCOP: Cele patru zodii care au parte doar de relaţii nefericite

Aceste femei au o inimă de aur și sunt tot ce ți-ai putea dori vreodată de la o femeie. Femeia rac este o mamă grijulie, mereu atentă la detalii, gospodină desăvârșită, o soție romantică și iubitoare și o amantă pasională și senzuală căreia nu-i poți rezista.

Femeia GEMENI:

Un alt om cu chip de înger este femeia născută sub semnul zodiacal al gemenilor. Această femeie este distractivă, energică, inteligentă, iubitoare și veșnic curioasă să afle cât mai multe lucruri noi.

Nu se poate spune despre aceste femei că sunt cele mai blânde din zodiac, însă îți vor fi mereu alături atunci când ai nevoie de un umăr pe care să plângi și nu contează dacă le suni la miez de noapte pentru că ele vor veni să te ajute chiar și atunci.