HOROSCOP MAI 2017: Zodiile care zboară din floare-n floare în această lună

Nimănui nu îi place să fie înșelat. Când se întâmplă asta, încrederea dispare și, uneori lucrurile nu mai pot fi reparate. Astfel, cuplurile se despart. În luna mai, 3 semne zodiacale pot fi infidele. Află care sunt acestea.

21 apr. 2017, 10:41
HOROSCOP MAI 2017: Zodiile care zboară din floare-n floare în această lună

HOROSCOP MAI 2017:  Leul este o zodie de foc, scrie teotrandafir.com. De aceea drama și pasiunea nu trebuie să lipsească din relația lor de cuplu. În plus, acest semn zodiacal își dorește mereu să fie în centrul atenției. Leii își doresc să fie cei mai buni. Nu contează ce fac. Este important pentru ei ca partenerii de cuplu să condimenteze lucrurile în dormitor. De asemenea, este ideal ca partenerii de cuplu să îi asigure constant că se descurcă de minune în dormitor. Când Leii calcă strâmb, partenerii lor de cuplu trebuie să se aștepte ca persoana cu care aceștia au avut sau au o relație extraconjugală să fie o versiune mai tânără de-a lor.

Citeşte şi HOROSCOP: Cele două perechi de zodii care nu pot fi destrămate niciodată

Săgetător. Pe plan sentimental, acest semn zodiacal își dorește să i se acorde atenție și să aibă parte de acțiune. Săgetătorilor le place să încerce lucruri inedite de fiecare dată. De asemenea, la începutul relației le va fi mai greu să accepte ideea de a-și lua un angajament față de partenerul de cuplu. Le place să flirteze, motiv pentru care nu de puține ori se trezesc puși în fața unor situații incomode, nedorite.

Pești. Peștii sunt persoane cu o imaginație bogată. Le place ideea de a fi implicați într-o poveste de dragoste care să dureze o viață întreagă. Însă, atunci când se gândesc la povestea de dragoste ideală, pot să apară probleme în relația de cuplu, mai ales dacă se ajunge într-un punct în care rutina și confortul își fac loc în acea relație.