Zodii norocoase la început de an. Cine sunt nativii care câştigă la Loto

Zodii norocoase la început de an. Cine sunt nativii care au pășit cu dreptul în 2023 și vor primi măriri de salariu, primesc o moştenire sau dau lovitura la jocurile de noroc.

12 ian. 2023, 15:11
Zodii norocoase la început de an. Cine sunt nativii care câştigă la Loto

Pentru nativii a două zodii, începutul anului 2023 vine cu bani mulți. Noi perspective se anunță pentru toate zodiile, însă doar două vor avea noroc, mai ales că 2022 s-a încheiat cu Mercur, Marte și Uranus fiecare retrograd.
Astfel, după o perioadă îndelungată în care norocul a stat departe de ei, a venit momentul să se bucure de o sumă uriașă de bani, de productivitate și creativitate, dar și de reușite pe toate planurile, relatează spynews.ro.

Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”

Conform astrologilor, eforturile muncii lor au contribuit la acest lucru, iar în următoarea perioadă vor avea parte de abundență financiară, care le va schimba perspectiva asupra vieții.

Rezistență redusă la stres
Astrele arată că nativii din zodia Rac vor fi răsfațați din toate punctele de vedere. Aceștia se vor bucura de reușite pe toate planurile și dacă au muncit tot anul 2022, acum vine răsplata. Este vorba despre o mărire de salariu la locul de muncă, o moștenire din partea celor dragi sau de un cadou destul de costisitor.

Horoscop Mariana Cojocaru. E un an karmic, un an al extremelor. Avertisment pentru persoanele trecute de 40 de ani
În organizarea muncii este bine ca nativul Rac să aibă o mare parte de lucru individual, pentru că este puțin probabil să-și găsească coechipieri la fel de perfecționiști. Natura sa dependentă și cu rezistență redusă la stres îl recomandă mai mult pentru poziția de angajat și mai puțin pentru cea de liber profesionist sau de întreprinzător.

Vor primi răsplata muncii lor
În categoria norocoșilor se află și nativii din zodia Vărsător. Și ei au început anul cu dreptul. Vărsătorii vor avea planuri importante de viitor, însă vor fi răsplătiți prin sume mari de bani, motiv pentru care vor sta destul de bine pe plan financiar în următoarea perioadă. Vărsătorii știu cum să se organizeze la locul de muncă și cum să facă față solicitărilor care apar. Toate eforturile lor nu vor fi trecute cu vederea, astrele anunță câștiguri serioase. Zodia Vărsător este cea a deschizătorilor de drumuri care te provoacă mereu să-ți depășești limitele și să ții pasul cu ei.