Zodii predestinate să aibă succes pe plan financiar. Ei sunt nativii pentru care pică bani din cer

Bani, bani, bani, toată lumea aleargă după bani. Iar cei care nu ajung atât de repede la ei cum și-ar dori pot da vina pe astre.

09 dec. 2023, 21:39
Zodii predestinate să aibă succes pe plan financiar. Ei sunt nativii pentru care pică bani din cer
Horoscop BANI

Horoscop bani. Pentru că există doar câteva semne zodiacale norocoase care atrag tot ceea ce ține de domeniul finanțelor ca un magnet și fără prea mult efort. Cel puțin așa susțin experții în astrologie. Iată care sunt nativii din zodiac predispuși să se îmbogățească.

Berbec

Primul semn din zodiac deschide lista celor predispuși să atragă bogăția ca un magnet este Berbecul.

Conduși de planeta neînfricata și înflăcărată Marte, Berbecii sunt persoane foarte puternice care iau mereu inițiativa. Această  trăsătură îi face puțin impulsivi și neînfricați, ceea ce înseamnă că nu le este frică să își asume riscurile într-o nouă aventură. Sunt firi deschise și se pot adapta oricăror situații, caracteristici necesare pentru a deveni bogat. Cu toate acestea, nerăbdădori prin natura lor, vor tinde să “calce peste cadavre” pentru a-și atinge țelul mai repede.

Horoscop karmic decembrie 2023. Dezmăţ culinar, rafinament amoros şi abundenţă financiară. Zodiile de foc sunt favorizate

Horoscop bani. Taur

Taurul are două trăsături de personalitate care îl face să fie prezent pe această listă – încăpățânarea și natura materialistă. În viața personală, aceste caracteristici nu sunt foarte apreciate de parteneri, dar dacă vorbim strict de planul financiar și de a da lovitura în acest domeniu atunci, ei sunt  candidații ideali pentru a-și atinge obiectivele.

„Dorința lor puternică pentru bogăție, combinată cu răbdarea înseamnă că își vor face oricând timp pentru a strânge o avere și a-și permite luxurile la care tânjesc”, spune astrologul și antrenorul spiritual Tara Bennet, notează presa străină.

Leu

Nativul Leu este un lider înnăscut, care nu evită să-și arate latura feroce și autoritară.

În toate aspectele vieții, Leului îi place să fie în centrul atenției. Încrederea în forțele proprii îl face un CEO genial, spune astrologul Emily Newman. „Ingeniozitatea și siguranța lor de sine le asigură drumul spre succes”.

Dar Leul se va strădui să reușească pe plan financiar și pentru că vrea mulți bani să cumpere lucruri frumoase și scumpe. „Stilul lor de viață grandios și posesiunile luxoase vin cu un preț ridicat”, adaugă Tara Bennet. „Un Leu fără bogății este o ‘pisică’ foarte nefericită”.

Horoscop bani. Fecioară

Deși Fecioara s-ar putea să nu aibă pasiunea înflăcărată a unui Berbec, ea compensează prin determinare, hotărâre și încăpățânare.

„Obsesia lor de a atinge perfecțiunea îi conduce către succes”, spune Bennet. „Fecioarele vor să-și depășească limitele, trebuie să atingă culmi înalte care, desigur, vin la pachet cu reușite financiare.”

Horoscop rune decembrie 2023. HAGALAZ aduce furtună în relaţii, FEHU vine cu bogăţie de Sărbători

 

Fiind un semn de pământ practic, ei au, de asemenea, capacitatea de a aborda obstacolele frontal, „tratând eșecul inevitabil cu ușurință, cu grație, ceea ce îi antreprenori perfecți”, mai spune Kirsten.

Iar odată ce au bani în mână, sunt experți în a economisi, a investi și a-și asuma riscuri calculate.

Săgetător

Expresia „pozitivitatea atrage pozitivitate” s-ar putea să fi fost născocită pentru acest semn zodiacal.

„Condus de Jupiter, planeta expresiei, a norocului și a abundenței, Săgetătorul are o viziune lipsită complet de griji și optimistă asupra vieții. El își asumă toate riscurile pe care alte semne zodiacale tind să le evite”, a explicat experta în astrologie Charlotte Kirsten, pe blogul ei.

Săgetătorilor nu le este frică să încerce noi afaceri și să insiste până când aceasta devine de succes. „Îndrăzneț și nerăbdător din fire, arcașul înfocat al horoscopului știe exact ce vrea și nu se teme să ajungă acolo unde își dorește”, a adăugat Kirsten.

Horoscop bani. Capricorn

Dacă ai fost vreodată supărat pe un Capricorn pentru că stă până târziu la birou și să ratează cina, probabil că ai realizat cât de importantă este munca pentru el. Și când vor veni banii, va fi foarte ușor să treci cu vederea aceste lucruri care te deranjează.

„Condus de Saturn, planeta angajamentului, Capricornul este simbolul responsabilității”, spune Kirsten. Deci, deși nu este probabil să fie antreprenori, ei pot foarte rapid să avanseze la locul de muncă.

„Prin farmecul, inteligența și carisma lor, Capricornul știe exact cum să-și facă prieteni și să influențeze oamenii, fiind rapid promovat și dobândind mai multă stabilitate financiară”, adaugă Kirsten.

Iar dacă încep să adauge zerouri la soldul contului lor bancar, să nu vă așteptați să se oprească aici.