Zodii profunde, clasate de la cele mai pricepute la cele mai puțin capabile în a-ți citi gândurile

Există toate tipurile diferite de abilități psihice și diferite nuanțe ale acestora. Pentru zodiile cu puteri psihice, abilitățile lor apar în multe feluri.

21 nov. 2022, 23:25
Zodii profunde, clasate de la cele mai pricepute la cele mai puțin capabile în a-ți citi gândurile

În astrologie, unele zodii sunt profunde, in timp ce altele mai putin. Majoritatea oamenilor au un fel de abilitate psihică, chiar dacă nu o recunosc. Își pot da seama când oamenii mint sau poate visează lucruri care devin realitate în viitor. Sunt acele persoane care intuiesc lucruri și alții care pot comunica cu spiritele.

Există toate tipurile diferite de abilități psihice și diferite nuanțe ale acestora. Pentru zodiile cu puteri psihice, abilitățile lor apar în multe feluri.

De exemplu, ai putea crede că ai doar instincte bune și o abilitate ciudată de a evita dezastrele. Uneori, abilitatea ta psihică este activată doar în anumite situații, cum ar fi sentimentele puternice pe care le are o mamă atunci când simte că copilul ei este în pericol sau când întâlnești o persoană care iti provoaca disconfort, iar firele de păr de pe ceafă ți se ridică.

5 zodii care vor avea noroc la bani în 2023. Ce nativi dau lovitura, din punct de vedere financiar, anul următor
Indiferent dacă ești clarvăzător sau poti comunica cu/vedea persoane decedate, cel mai probabil ai o abilitate psihică. Sau, pot fi persoane cu abilitati dezvoltate, insa aleg să le ignore.

Abilitățile psihice pot fi înfricoșătoare, dar dacă înveți cum să le recunoști și să le dezvolți, iti pot schimba viața.

Zodii profunde, clasate de la cel mai mult la cel mai putin:
1. Pești (19 februarie – 20 martie)
Majoritatea Peștilor nici măcar nu știu cât de profunzi sunt. Ei cred că simțul lor uimitor al intuiției este ceva pe care toată lumea îl are, dar nu este asa.

Din fericire, se bazează pe intuiția lor atunci când iau decizii. Ei pot termina propozițiile altora chiar și atunci când nu există o legătură puternică între ei și par să știe întotdeauna când ceva bun sau rău este pe cale să se întâmple.

Sunt foarte plini de compasiune, ceea ce este o trăsătură bună pentru cineva care poate vedea lucruri rele la orizont. De cele mai multe ori, capacitatea lor psihică vine sub forma unei muze care îi ajută cu arta lor. Este o abilitate psihică sau intervenția divină?

Trei zodii care vor avea parte de succesul mult dorit în anul 2023. Au noroc la bani, în carieră și dragoste

2. Rac (21 iunie – 22 iulie)
Abilitățile psihice ale Racului vin la ei în termeni de emoții – pot simți când cineva este supărat, chiar dacă acea persoană pare să fie calmă. Dacă Racul simte că o afacere este întreruptă sau bănuiește că cineva nu este sincer, o poate simți pana în intestine.

Au multă empatie, ceea ce le poate declanșa abilitățile psihice. Sunt foarte sensibili la vibrațiile cosmice, mai ales când ascultă muzică, ceea ce îi face unul dintre cele mai profunde semne zodiacale.

Ei sunt de fapt mediumi excelenți deoarece sunt buni să-i ajute atât pe cei vii, cât și pe cei decedati să-și facă față emoțiilor.

3. Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanțele nu vor să creadă că au vreo abilitate psihică, dar asta nu înseamnă că nu le au în cantități mari.

În timp ce pot fi neștiutori despre ei înșiși, sunt corecti când vine vorba de alți oameni. Déjà vu, vieți trecute, premoniții — Balanța le are pe toate.

Le place să creadă că, în loc de abilitatea psihică, au făcut doar o ghicire norocoasă. Cu toate acestea, atunci când cuiva i se intampla sa „ghiceasca” la nesfarsit, este dincolo de noroc; este ceva psihic.

Din păcate, Balanța este prea leneșă pentru a-și perfecționa cu adevărat abilitățile psihice, pe care, potrivit lor, oricum nu le au.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.