Zodii: Uite care este ÎNGERUL TĂU PĂZITOR!

Încă de mici suntem învăţaţi că avem câte un înger păzitor, care ne apără de cele rele. Uite care îngerul tău păzitor, în funcţie de semnul sub care te-ai născut.

14 mai 2015, 09:31
Zodii: Uite care este ÎNGERUL TĂU PĂZITOR!

Uite care este ÎNGERUL TĂU PĂZITOR:

Berbec – Malahidael – Îngerul curajului. Malahidael veghează asupra Berbecilor şi îi face să fie cei mai curajoşi nativi, fără să cântărească prea mult atunci când se confruntă cu situaţii-limită. Pe lângă acest dar divin, Berbecii primesc de la Malahidael şi simţul creativităţii, odată cu puterea de a trece peste excesele de violenţă ce-i curpinde periodic pe cei născuţi sub acest semn.

Taur – Asmodael – Îngerul răbdării. Îngerul păzitor al acestor nativi le transmite darul răbdării, fără de care Taurii ar fi pierduţi. Răbdarea dobândită de la Asmodael îi face pe cei născuţi sub acest semn să fie extrem de atenţi la tot ce se petrece în jurul lor şi sunt astfel octrotiţi de tentaţia banilor, dar şi de ideile care nu le dau pace Taurilor.

Gemeni – Ambriel – Îngerul gândurilor pure. Mare noroc au aceşti nativi de îngerul lor păzitor, care are grijă ca aceştia să nu cadă pradă gândurilor rele. Doar prin darul gândurilor pure Gemenii pot rămâne oameni pozitivi, cu zâmbetul pe buze, gata oricând să-şi ajute semenii. Comunicarea este cea mai bună unealtă pe care aceşti nativi o primesc de la Ambriel, motiv pentru care sunt adevăraţi oratori, capabili oricând să reducă la tăcere pe cei din jur cu argumentele lor.

Rac – Muriel – Îngerul grijii pentru ceilalţi. Racii sunt cei mai loiali nativi şi mereu îi îngrijesc pe cei din jur, asta datorită lui Muriel, care le transmite grija necondiţionată faţă de semeni. Tot ce vor aceşti nativi este să ştie că cei dragi au tot ce le trebuie. Nu de puţine ori Racii se pun pe locul secund, pe primul loc fiind mai mereu familia sau prietenii apropiaţi. De la îngerul lor păzitor aceştia au mai primit capacitatea de a înţelege cum să evite cele mai grele lucruri, cărora altora le dau mari bătăi de cap.

 

Citeste mai mult in Revista TEO