Zodiile care atrag banii ca un magnet. În ce semne zodiacale sunt născuţi cei mai bogaţi oameni ai planetei

Potrivit unui studiu realizat de revista Forbes printre miliardarii lumii, cei mai mulţi dintre aceştia s-au născut într-o anumită zodie. Contextul astral la naştere predispune, după cum ştim, la diferite acţiuni: unii sunt predispuşi la îmbogăţire uşoară, în timp ce alţii muncesc din greu doar ca să câştige cât să supravieţuiască.

18 apr. 2022, 16:59
Zodiile care atrag banii ca un magnet. În ce semne zodiacale sunt născuţi cei mai bogaţi oameni ai planetei

Zodiile care atrag banii ca un magnet. Unii sunt predispuşi la relaţii de lungă durată, în timp ce alţii nu reuşesc cu niciun chip să-şi facă o relaţie. În ceea ce priveşte sănătatea, lucrurile stau la fel: unele zodii sunt mai predispuse la anumite boli, în timp ce alte semne zodiacale se bucură de o sănătate de fier pe tot parcursul vieţii.

Astrologii atrag, totuşi, atenţia că astrele doar predispun, nu dispun. Oamenii, indiferent de zodia în care s-au născut, au resursele necesare să-şi facă viaţa aşa cum şi-o doresc, chiar dacă unii accesează mai uşor aceste resurse, alţii mai greu. Important este să nu uităm că toţi ne putem crea viaţa pe care ne-o dorim.

Revenind la banii miliardarilor, studiul realizat de revista Forbes a scos la iveală faptul că 27 dintre miliardarii lumii fac parte din zodia Balanței. În această zodie s-au născut Ralph Lauren, Ștefan Persson, Liliane Bettencourt și Alice Walton. Urmează Peștii, zodie din care fac parte 22 de persoane, printre care Bernard Arnault, Rupert Murdoch și Michael Dell.

Zodiile care atrag banii ca un magnet

Racul, Taurul și Leul sunt semnele cu câte 20 de miliardari. Richard Branson și Elon Musk sunt Raci convinși, iar Mark Zuckerberg și David Koch, Tauri cărora nimic nu le stă în cale. De asemenea, Larry Ellison și Serghei Brin, sunt născuți în zodia Leului.

Citeste si Zodiile care se îmbogăţesc în urmatorii 3 ani, atrag tot norocul. Vor avea lumea la picioare!

16 miliardari sunt Scorpioni, printre aceştia Laurene Powell Jobs, Wang Jianlin și Bill Gates. Câte 15 miliardari dintre cei chestionaţi de revista Forbes aparţin zodiilor Gemeni și Berbec: Jim Walton și David Thompson sunt Gemeni,  Steve Ballmer, Amancio Ortega și Mukesh Ambani sunt Berbeci.

În topul miliardarilor se înscriu și cei născuți în zodia Vărsător și Fecioara, în număr de 12, printre care Michael Bloomberg și Paul Allen, Warren Buffet și Jack Ma, fondatorul celebrului AliBaba.

Opt miliardari dintre cei cuprinşi în studiul Forbes sunt Săgetători: Simon Reuben și Abigail Johnson se numără printre ei. La egalitate cu Săgetătorul se află Capricornul, Jeff Bezos numărându-se printre aceștia.

Citeste si Zodiile care se vor îmbogăţi în 2022. Predicţii astrologului care nu dă greş niciodată