Zodiile care au cele mai grele karme. Au mult de suferit

Există persoane pentru care karma este extrem de importantă și care se luptă din răsputeri cu parte ei negativă. Orice ar face, se vor lovi mereu de ea și trebuie să facă eforturi pentru a-i putea face față. Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care se confruntă cu această problemă. Dacă te afli pe această listă, probabil să ai observat că viața nu îți da pace de cele mai multe ori și te lovește când ți-e lumea mai dragă. 

12 feb. 2018, 11:11
Zodiile care au cele mai grele karme. Au mult de suferit

RAC:

Chiar dacă nativii din rac sunt persoane nevinovate și cu un suflet bun, sunt adesea nedreptățiți. Acești nativi au mari greutăți de înfruntat în viață și fiind firi sensibile, trec cu greu peste ele. Nu au mare noroc în dragoste și nici lipici la bani nu au.

Cea mai mare problemă a acestor nativi este faptul că se implică mereu sentimental. Pentru ei, karma este sinonimă cu echilibrul, ceea ce nu se prea întâmplă în viața acestor nativi.

Racii se lasă afectați de tot ce se întâmplă în viața lor și sunt deseori răniți și din această cauză acumulează mereu emoții negative. De cele mai multe ori, au multe poveri pe umerii lor.

FECIOARĂ:

Deși nativii născuți în fecioară nu au multe păcate de ispășit, acești nativi au un destin care nu este de partea lor și viața le rezervă multe coborâșuri.

În momentul în care acești nativi comit o greșeală, totul începe să le meargă prost. Greșelile lor nu îi afectează doar pe ei, ci și pe cei din jur. Fecioarele nu au rele intenții, însă ajung să le transmită și celorlalți vibe-uri negative și tensiune.

VĂRSĂTOR:

De multe ori, acești nativi își pun singuri bețe în roate și sunt adesea înconjurați de o karmă neagră care le afectează în întregime starea de spirit și acțiunile, dar și relațiile cu cei din jur.

Povara aceste karme se manifestă mai ales pe plan sentimental. Acești nativi sunt persoane pretențioase, în general, și își găsesc cu greu sufletul pereche. Deși acest lucru nu-i afectează mult, au un impact asupra lor.

Vărsătorii atrag o karmă grea din cauza intransigenței lor. Le place să se certe pentru își apără principiile. Aceste certuri nu le fac deloc bine pentru acumulează multă tensiune și frustrare.