Zodiile care fac amor cel mai bine. Cine formează cuplul spontan, cine pe cel pasional

Conform astrologilor, succesul într-o relație depinde, în mare măsură, din ce zodii fac parte partenerii. Vă prezentăm, în continuare, care sunt zodiile compatibile în pat și care sunt principalele motive pentru care se întâmplă acest lucru.

03 aug. 2018, 10:07
Zodiile care fac amor cel mai bine. Cine formează cuplul spontan, cine pe cel pasional

Cuplul spontan: Berbec și Săgetător. Când cele două semne zodiacale sunt împreună, este clar că se vor implica în diverse activități precum înot, drumeții, jogging etc.

Însă, dacă vor dori să facă sex, atunci nimic nu îi va împiedica, nici măcar locul în care se află, oricât de nepotrivit ar fi acesta pentru o partidă de amor.

Berbecilor le place aventura, în pat sau în afara lui, iar Săgetătorul va vedea asta ca pe o provocare pe care o va accepta cu plăcere și interes. Ambele zodii au firi independente și abia așteaptă să încerce lucruri noi, inclusiv în dormitor.

Cuplul determinat: Fecioară și Taur. Două semne de pământ, Fecioara și Taurul se înțeleg de minune în pat. Întotdeauna se vor concentra asupra a ceea ce simt și nu vor lua în seamă nimic altceva. De asemenea, cei doi au tendința de a fi practici în ceea ce privește sexul, și uneori nu țin cont de romantism.

Taurul va aprecia perfecționismul Fecioarei, care mereu își dorește să îi facă pe plac partenerului, într-un mod eficient. La rândul ei, Fecioara va fi fascinată de determinarea Taurului. Te întrebi care sunt zodiile compatibile în pat? Unul dintre cele mai reușite cupluri îl formează Fecioara și Taurul

Cuplul curios: Gemeni și Vărsător. Totul se rezumă la comunicare și la joacă pentru cele două zodii. In timp ce Vărsătorul este mereu dispus să experimenteze lucruri noi, Gemenii nu vor decât să se bucure de momente de plăcere, așa că, împreună, nu se vor plictisi niciodată.

Și, dacă ceva nu este în regulă, cei doi nu se vor teme să vorbească despre asta pentru a-și îmbunătăți viața sexuală. Întotdeauna sunt deschiși pentru sugestii și nu se sfiesc să sugereze lucruri noi în pat.

Cuplul pasional: Rac și Pești. Semne de apă, ambele zodii nu cunosc limite când vine vorba despre lucruri noi în dormitor, indiferent dacă vorbim despre poziții, locuri în care pot face sex etc. Sunt oameni pasionali și în același timp au un suflet cald, ceea ce face ca petidele de sex să fie unele intense. Își citesc gândurile și află cu ușurință ce își dorește celălalt în pat.