Zodiile care îşi pierd sufletul-pereche la final de an. 2022 aduce despărţiri dureroase

Ultima lună a anului nu va fi prea bună pentru câteva zodii, care vor plânge și vor suferi pentru că își vor pierde sufletul pereche.

25 nov. 2021, 09:18
Zodiile care îşi pierd sufletul-pereche la final de an. 2022 aduce despărţiri dureroase

Iata care sunt zodiile care își vor pierde sufletul pereche la final de an. Nici 2022 nu aduce lucruri bune pentru ele.

Gemeni 

Nativii născuți în Gemeni nu au avut un an prea bun pe plan sentimental, cofruntându-se cu mai multe situații dificile. Nici finalul nu va fi unul strălucit. Chiar dacă ai găsit persoana care te iubește necondiționat și care este mereu alături de tine, conexiunea dintre voi scârțâie uneori și nu te poți face înțeleasă. Din această cauză apar certurile și discuțiile, iar el decide să pună punct relației. Pentru tine șocul va fi foarte mare, dar trebuie să te aduni și să mergi mai departe. Însă, vei avea nevoie de ajutorul celor dragi pentru a trece peste această decepție.

Horoscop final de an 2021: Trei zodii scapă de ghinioane, au protecţia astrelor până la Anul Nou 2022

Balanță
Balanța caută întotdeauna echilibrul. Ai crezut că ai găsit iubirea vieții atunci când ai întâlnit bărbatul care te-a făcut să te simți iubită și care te-a ascultat întotdeauna când ai avut nevoie. Însă lucrurile se vor schimba radical la final de an și nu în bine. Îți vor trece prin minte multe gânduri, vei fi confuză și la un moment dat vei simți nevoia de puțină libertate, pentru că ți se pare că acea persoană te sufocă cu atenția ei. Vei renunța la această relație și te vei simți ușurată, vei începe să te bucuri din nou de viață. Și nu dispera, pentru că lucrurile bune vor veni și pentru tine.

Horoscop DECEMBRIE 2021. Ultima SUTA DE METRI din an! Cultiva ceea ce vrei sa cresti!

Pești
Finalul de an vine cu câteva încercări pentru Pești. Și cea mai dureroasă este pierderea sufletului pereche. Astrele spun că bărbatul cu care credeai că-ți vei petrece toată viața va decide să mergeți pe drumuri separate. Înarmează-te cu multă putere pentru că vei avea nevoie pentru a trece peste această suferință. Dar soarele va apărea și pe strada ta, atunci când vei reuși să te liniștești și să fii pregătită pentru un nou început. Ar fi bine să te concentrezi asupra ta și asupra activităților care își plac și îți fac bine.