Zodiile care îţi poartă noroc de Revelion. Stai alături de ele în noaptea dintre ani

Noaptea dintre ani trebuie petrecută lângă persoane care ne dau energie pozitivă, care nu ne îngrădesc, care ne ajută să fim noi așa cum suntem.

30 dec. 2018, 07:58
Zodiile care îţi poartă noroc de Revelion. Stai alături de ele în noaptea dintre ani

Zodiile care îți poartă noroc în noaptea dintre ani

ZODIA FECIOARĂ – Dacă vrei o noapte de Revelion plină de hohote de râs, în care să te simți liber, în care să nu te gândești la lucruri negative, stai aproape de un nativ Fecioară, scrie virale.ro.

Fecioara este una din zodiile care spun mereu tot ce au pe suflet într-un fel care nu deranjează. Pot părea reci și dure, însă sunt extrem de deschise, de sufletiste și de sociabile.

Compania lor îți poartă noroc, asta pentru că ele observă lucrurile care nu îți sar în ochi. Ele văd oportunități acolo unde nu te duce gândul.

Citeşte şi Veşti bune pentru angajaţi: 24 şi 31 decembrie ar putea fi zile libere. Cum vor lucra românii de Crăciun şi Revelion

Fecioarele știu cum să aibă grijă de prietenii lor, cum să îi facă să se simtă bine în orice moment. Sunt fidele prieteniilor și nu le place ca într-o zi de sărbătoare să existe supărare.

ZODIA TAUR – Nativul Taur, unul dintre cei mai cerebrali din zodiac, este unul din acei nativi lângă care noaptea de Revelion va fi una de vis.

Taurul este genul de om care se comportă corect conform contextului în care se află: când e muncă, muncește din plin, iar când e vorba de distracție, el e sufletul petrecerilor.

Taurul știe cum să îi țină aproape pe prieteni cu o vorbă bună, cu o glumă reușită, cu un dans, cu un zâmbet.

ZODIA VĂRSĂTOR – Nativul Vărsător are în general noroc chior la orice. I se îndeplinesc visele tocmai când nu se așteaptă.

Dacă vrei să nu regreți noaptea de Revelion, petrece-o alături de un Vărsător. Vei avea parte de o petrecere din care nu vei mai dori să ieși. Ori, așa cum se zice, cine petrece și se simte bine în noaptea dintre an va avea tot anul unul de pomină.