Zodiile care se despart după Ziua Îndrăgostiților 2024. Un nativ norocos are șansa să-și întâlnească sufletul pereche

Ziua Îndrăgostiților ar trebui să fie un motiv de bucurie pentru cupluri, dar anul acesta astrele le dau planurile peste cap nativilor. Zodiile care rămân singure după acestă sărbătoare.

09 feb. 2024, 19:54
Zodiile care se despart după Ziua Îndrăgostiților 2024. Un nativ norocos are șansa să-și întâlnească sufletul pereche
Zodiile care se despart după Ziua Îndrăgostiților

Se anunță o perioadă tristă pentru trei dintre zodiile din Horoscop, după Ziua Îndrăgostiților. Deși ar trebui să fie o bucurie pentru anumite persoane, pentru unii nativi ce va urma va fi o perioadă marcată de suferință.

Aceste persoane vor vărsa lacrimi de durere și vor avea mai multe proleme decât alți nativi, din cauza vieții amoroase. Un singur semn zodiacal are șansa să-și întâlnească sufletul pereche, alături de care va pune bazele unei relații profunde.

Citește și: Zodiile cărora li se va schimba viața la 180 de grade în primăvară! Astrele vor revărsa asupra lor dragoste și bani din belșug

Zodiile care au ghinion în dragoste

Berbec

Acești nativi sunt renumiți pentru că refuză să cedeze presiunilor pentru a-i porteja pe cei dragi. Din acest motiv, Berbecii își vor pierde persoana iubită după Ziua Îndrăgostiților. Ignorarea problemelor sau evitarea conversațiilor dificile poate duce la tensiuni mai mari în relație. Potrivit astrologilor, urmează o perioadă potrivită pentru a consolida legăturile existente și pentru a înțelege mai bine nevoile și dorințele partenerului de viață.

Rac

Racii vor suferi enorm după Ziua Îndrăgostiților.  Există mai multe circumstanțe în care Racii vor fi interminabil de nefericiți cu persoana pe care o iubesc și nu va trece mult timp până când vor descoperi un defect care îi va enerva. Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt cunoscuți pentru natura lor încăpățânată, așa că, și de această dată vor lua decizia de a pune capăt relației și de a o lua pe un drum diferit. Decizia va fi luată impulsiv și nu vor acorda timpul necesar pentru a analiza cu atenție situația, astfel că vor regreta.

Citește și: Horoscop 10 februarie 2024. Leii trebuie să intre în lumina reflectoarelor, iar Berbecii sunt îndemnați să fie creativi

Vărsător

Vărsătorii vor fi mai nervoși ca niciodată, în situații pe care tot ei le-au creat la un moment dat. Acești nativi nu vor lăsa deoparte furia și se poate ajunge chiar și la divorț. Recomandarea astrologilor pentru cei născuți sub acest semn zodiacal este de a aborda totul cu o atitudine pozitivă, indiferent de discuțiile care pot apărea, mai ales că acești nativi tind să privească mult către trecut și să rămână blocați acolo.

Nativul care își găsește sufletul pereche – SCORPION

În timp ce Berbecii, Racii și Vărsători vor vărsa lacrimi amare după Ziua Îndrăgostitilor, se pare că Scorpionii vor avea parte de cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Astrele indică faptul că acești nativii își vor găsi sufletul pereche. Cu o minte deschisă și inovatoare, vor fi atrași de cineva cu spirit liber și idei neconvenționale. Dragostea lor va fi o călătorie captivantă și plină de surprize.