Zodiile care se ÎNDRĂGOSTESC în 2015

Anul care tocmai a inceput se anunta plin pentru toata lumea si din fericire, plin de lucruri bune pentru ca ne vom bucura din plin de influenta benefica a lui Jupiter. Cateva zodii in mod special vor fi deosebit de norocoase in 2015 pe plan amoros. Vietile acestor nativi se pot schimba complet.

06 ian. 2015, 13:33
Zodiile care se ÎNDRĂGOSTESC în 2015

HOROSCOP 2015 BERBEC

Incepand cu 1 ianuarie 2015 si pana pe 11 august 2015, vietile amoroase ale acestor nativi se afla in bataie directa a energiei bune de la Marele Benefic Jupiter. Datorita lui, Berbecii singuri isi vor gasi cu usurinta un partener stabil, scrie Kudika.ro.

In ceea ce priveste persoanele nascute in aceasta zodie care au deja un partener, loialitatea sa si profunzimea sentimentelor vor fi intarite de catre aceasta planeta. Jupiter nu este cunoscut ca patronul iubirii insa spre deosebire de Venus, acesta ofera un sentiment de stabilitate si de incredere.

Nativii care nu fac parte dintr-un cuplu cu cele mai mari sanse sa isi gaseasca pe cineva la evenimentele aglomerate, printre oameni pusi pe distractie. De aceea,n-ar gresi daca ar participa mai des la concerte sau ar accepta invitatiile de la petrecere.

Daca raman singuri pana la inceputul lui iunie, in aceasta luna vor putea incepe o aventura amoroasa torida car, insa, nu va merge mai departe de atat daca Berbecii nu reusesc sa fie sinceri atat cu ei cat si cu partenerii lor.

HOROSCOP 2015 TAUR

Prima parte a anului nu aduce schimbari notabile pentru persoanele nascute sub aceasta zodie. Lucrurile vor lua o intorsatura neasteptata insa binevenita de pe 11 august. In aceasta perioada, nativii in Taur se pot indragosti de o persoana cu inclinatii intelectuale insa foarte bine ancorata in realitate. Cel mai probabil este vorba de cineva din zodia lor insa la fel de bine poate fi la mijloc o Fecioara sau un Capricorn care, asa cum veti vedea se numara printre rasfatatii lui Jupiter la capitolul viata amoroasa.

Revenind insa la Tauri, acestia au prezente absolut magnetice de-a lungul anului. In lunile de iarna si de primavara vor avea numeroase ocazii de aventuri si flirturi insa ei cauta in general ceva stabil si nici nu sunt multumiti cu jumatatile de masura. Acest lucru va fi intarit si de influenta lui Saturn care le va da tarcoale in zonele parteneriatelor si ale intimitatii in tot cursul anului.

Nici Taurii care au deja o relatie stabila nu au motive sa se planga. Cei care nu sunt deja casatoriti au sansa sa faca marele pas in acest an, cu atat mai mult cu cat partenerii acestora pot primi mariri de salariu sau premii consistene care le vor permite cheltuieli suplimentare.

Citeşte continuarea horoscopului pe 2015 pe Kudika.ro.