Zodiile care ştiu să umple portofelul. Cu ele trebuie să te împrieteneşti

Dacă ai o idee de afaceri sau vrei să începi să caștigi mai mulți bani, ai nevoie de ajutor. Și cel mai simplu mod de a o face este să te împrietenești cu una din zodiile care știe cum să facă bani. Îți prezentăm, mai jos, nativii care se pricep la mărit portofelul pe zi ce trece:  

15 sept. 2018, 07:43
Zodiile care ştiu să umple portofelul. Cu ele trebuie să te împrieteneşti

BERBEC

Berbecul găsește destul de ușor căile potrivite pentru a aduce suficienți bani în viața lui, mai ales atunci când are ceva de demonstrat sau vrea o anumită sumă pentru o achiziție sau o investiție importantă.

Are o capacitate uimitoare de a face bani rapid. Chiar dacă pierde totul, reușește să se ridice în mod miraculos de fiecare data.

Impulsivitatea și precipitarea care îi caracterizează i-ar putea îndemnă deseori să ia decizii greșite sau să facă investiții neinspirate.

Investește cu ușurință în hobby-uri, echipament sportiv, expediții.

Nu-i place să pună bani deoparte și e posibil să nu aibă disponibili nici pentru împrumuturi.

TAUR

Iubește banii, pe care îi vede că pe un mijloc de a-și satisface plăcerile și dorința de a trăi în confort și lux.

Inspirat, știe când să acționeze și când să stea.

Foarte tenace și răbdător, așteaptă cât e nevoie, dar nu renunță

Are simț practic și de obicei știe să se valorizeze și să-și evalueze muncă.

Are nevoie de o rezervă de bani, e unul dintre cele mai răbdătoare, econome și prudente semne.

Nu e foarte generos și dorește să aibă garanții, mai ales când da bani cu împrumut.

De cheltuit, cheltuiește cu măsură, mai puțin când apăr tentații culinare sau alte plăceri.

Poate investi în artă și obiecte de lux.

GEMENI

Extrem de dinamic, adaptabil, flexibil și mai ales comunicativ. Toate aceste calităti îi vor ajută mereu, pe de o parte să găsească foarte ușor surse de câștig iar pe de altă parte să-și negocieze cu mare ușurință salariul dorit.

Însă problemă nu este că nu are sau nu câștiga suficient, ci că are un impuls foarte greu de stăpânit, de a cheltui tot ce are. Norocul lui este că reușește să iasă repede din orice încurcătură și găsește imediat o sursă nouă sau necesară de venit.

De regulă, nu se pricepe să economisească.

E posibil să-și schimbe des job-ul.

Cheltuiește cu multă ușurință pe călătorii, cărți, cursuri și absolut orice îi stimulează curiozitatea.

RAC

Foarte precaut când e vorba de bani. Nu prea știe ce înseamnă cheltuielile hazardate, nu-i place să rămână fără bani, e speriat de incertitudine. Face economii, ori de câte ori poate. Întotdeauna încearcă să păstreze o rezervă pentru zile mai puțin senine.

Motivația cea mai puternică în ce privește banii, motorul care stă la bază tuturor acțiunilor, este dorință de a asigură confort și siguranță pentru el și familia lui.

De regulă, nativii Rac au fler în afaceri, știu să investească inteligent, cu excepția momentelor când li se face teamă și renunță în ultimul moment la vreo oportunitate.

Cheltuiește pe obiecte cu valoare emoțională sau istorică, pe lucruri necesare celor pe care îi iubește, investește în casă.

LEU

Își doresc bani mulți, că să poată să-și mențină în top imaginea socială. Țin foarte mult să fie admirați. Iar asta cere cheltuiala.

Are însă noroc la bani, niciodată pare că nu rămâne fără resurse. Pur și simplu trag banii la acest nativ, fără să facă cine știe ce efort.

Se spune că Leii nu prea au nevoie să muncească pentru bani, cel puțin în concepția lor nu există o legătură între muncă și bani. Ei muncesc doar dacă le place ce fac, dacă sunt inspirați, ori dacă vor să strălucească într-o profesie.

Nu se prea pricep să facă economii.

Sunt generoși.

Cheltuiesc bani cu ușurință, mai ales pe haine de firmă, produse și proceduri de înfrumusețare, obiecte de lux, vacanțe de 5*.

FECIOARĂ

Acest nativ este harnic (uneori obsedat de muncă), organizat, disciplinat și meticulos. La fel e și în relația cu banii. Își calculeaza bugetul până la ultimul bănuț, își notează pe hârtie toate cheltuielile, astfel încat să știe în fiecare moment cum stă.

Nu e genul care să dea tunuri, adică să facă bani mulți peste noapte, ci e mai degrabă genul care își calculează fiecare pas și merge din aproape în aproape, câștigând bani din munca și efortul său măsurabil.

Îi place să se pună la adapost, să aibă economii, eventual își face o strategie pe termen lung și un fond pentru pensie.

Nu dă bani cu usurință și nici nu cheltuiește dacă nu vede utilitatea și funcționalitatea unui lucru. Investește în sănătate, nutriție și orice crede că îi aduce un beneficiu moral și/sau fizic.

BALANȚĂ

Dintre toate semnele de aer, Balanța este net cea mai cerebrală și calculată. Ea știe exact ce buget să aloce pentru ceea ce-și dorește să realizeze, dar și cum să împartă acel buget astfel încât să nu omită nimic.

Nu poate trăi cu bani puțini pentru că adoră luxul, bijuteriile, vacanțele de 5* și, în general, lucrurile scumpe. Nu e genul care să muncească pe brânci, de unul singur, ci lucrează foarte bine și cu rezultate extraordinare atunci când are parteneri sau asociați.

Va cheltui pe haine moderne, o mașină frumoasă, restaurante bune, obiecte de artă, tot felul de proceduri de înfrumusețare și, în general, pe lucruri care îl ajută pe acest nativ să-și construiască o imagine impecabilă în lume.

Economiile nu sunt punctul său forte.

SCORPION

Banii sunt echivalentul puterii, sunt instrumentul cu care poti sa aiba controlul si sa manipuleze.

Ambitiile lor sunt de regula neobisnuite, chiar socante. Noroc ca nu le dezvaluie nimanui.

Secretos, misterios, cu privire la banii pe care-i detine sau la metodele pe care are de gand sa le aplice pentru a face bani.

Pot fi situatii in viata acestui nativ, cand va fi nevoit sa o ia de la zero, cand tot ce a construit se prabuseste. Dar mereu se ridica.

In general isi atinge toate scopurile, cu ajutorul intuitiei si a strategiei foarte exacte.

Nu-i place sa dea bani celorlalti si cheltuie mereu cu masura, gandind in termeni pragmatici orice cheltuiala ca pe o investitie. Daca ii aduce profit sau alte beneficii, merita sa scoata bani din buzunar. Daca nu, nu.

Scorpionii au parte de bani prin intermediul altora: parteneri, descendenti (mosteniri), cadouri, sponsorizari.

SAGETATOR

Unul dintre cele mai generoase si „mana larga” semne

Banii sunt un mijloc de libertate, explorare si aventura, asa ca nu tin niciodata cu dintii de ei, mai ales ca au mereu incredere ca vin banii la ei cand au nevoie.

Nu prea isi fac rezerve.

Cheltuiesc pe calatorii lungi, dincolo de granite mai ales. Scot bani din buzunar cu usurinta si cand e vorba de placeri, hobby-uri, experiente gastronomice noi, deosebite.

Nu stiu de unde vin banii, nici unde se duc, atata vreme cat ii folsoesc ca sa le contribuie lor si celor din jur.

Considera ca banii sunt facuti ca sa poata avea libertatea de a calatori, a se aduca si emancipa, a cumpara carti sau ajuta/darui.

CAPRICORN

Foarte abil in a mirosi oportunitatile care-i pot umple buzunarele.

Nu vorbeste foarte des despre bani, nici daca ii are, nici daca nu-i are.

Prefera sa lase impresia ca nu dispune de resurse prea mari, pentru ca nu-I place sa dea bani cu imprumut.

Aspira (in secret, ce-i drept) la averi impresionante, dar are rabdare pana ajunge acolo, isi calculeaza fiecare pas cu mare grija.

Mereu se gandeste la ziua de maine si chiar la o perioada de ani de zile in avans, pentru ca vrea mereu sa fie pregatit pentru orice. Isi face rezerve de bani, pentru ca astfel simte ca are controlul si se simte mai sigur pe el.

Cheltuieste cu cap, e precaut si prefera lucruri de calitate: „putin si bun, decat mult si prost”

VARSATOR

Are un comportament destul de ciudat vis-a-vis de bani. Este idealist si privesti banii ca pe o modalitate de a-ti castiga independenta si nimic mai mult. Sau ca pe un mijloc de a -ti ajuta prietenii, ori de a aduce o contributie in lume.

Poate foarte bine sa cheltuiasca toti banii din buzunar doar pentru ca il inspira ceva la un moment dat, sau poate sa dea toate economiile unui prieten care are nevoie de sprijin.

Unii Varsatori se implica in proiecte caritabile, infiinteaza fundatii, cluburi sau asociatii prin care sa sprijine anumite categorii sociale.

Gaseste rapid metode inedite de a face bani.

Cheltuieste pe gadget-uri, tehnologie moderna, carti, cursuri si tot ce ii faciliteaza accesul la cunostinte noi.

PESTI

Acest domeniu de viata este o nebuloasa. Fiind o fire visatoare, artistica, boema, poate trai foarte bine si cu bani si fara bani.

Cu toate ca nu e prea inspirat in administrarea banilor si de regula ia decizii paradoxale, are totusi o capacitate inexplicabia de a atrage banii. Se pare cǎ este meritul intuitiei fabuloase de care dispune.

Pentru un nativ Pesti, banii sunt un mijloc de a crea, un mijloc care le permite sa viseze linistiti sau prin care pot ajuta/salva lumea.

Este foarte empatic, mai ales cu suferinta altora, ceea ce il poate determina sa se lase fara ultimul leu, pentru o cauza nobila.

Unul dintre cele mai generoase/altruiste semne.


loading...