Zodiile care varsă lacrimi amare în luna octombrie

Multe zodii nu au cunoscut ce înseamnă lacrimile pe parcursul acestui an, însă luna octombrie se pare că va aduce multe schimbări în sufletul și mintea unora dintre cei mai ghinioniști nativi ai zodiacului.

05 oct. 2020, 10:00
Zodiile care varsă lacrimi amare în luna octombrie

CAPRICORNII privesc stingheri spre vremurile apuse când ei știau cel mai bine cum este să fii productiv, RACUL plânge după bani, iar FECIOARA varsă lacrimi de crocodil pentru a atrage atenția!

  1. BERBEC

     Puternicul nativ din zodiac, BERBECUL , are parte destul de tristă în ultima vreme. În octombrie, lucrurile se vor înrăutăți, nu foarte mult, dar vor lua o întorsătură cam proastă pentru acest nativ. Se simte foarte singur, iar acest lucru îl determină să intre într-o stare puternică de melancolie. Are nevoie de cineva care să îl scoată din stare, un prieten și un partener de încredere, care să fie alături de acest nativ atât în momentele frumoase, cât și în cele mai puțin frumoase.

  1. TAUR

     Acest nativ are parte de multă dragoste și afecțiune din partea celor pe care îi iubește cel mai mult. Totuși, uneori vă simțiți puțin cam sufocat, iar cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să semnalați problema celor dragi. Aceștia vor face tot ce le stă în putință să vă ofere puțin mai mult spațiu și libertate.

  1. GEMENI

     Zodia GEMENI are parte de lacrimi fierbinți la sfărțitul lunii, ca urmare a unei exagerări în ceea ce privește cumpărăturile. Deși ultimele luni au fost foarte bune și productive pentru acest nativ, se pare că finalul lunii octombrie îi aduce acestuia o criză financiară. Trebuie să recunoașteți faptul că în ultima vreme ați aruncat cu banii pe unele lucruri care nu erau necesare, dar care v-au făcut plăcere. Nu trebuie să vă îngrijorați, deoarece toate se vor rezolva, însă trebuie să încercați să deveniți mai cumpătat și să faceți niște economii!

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro

Horoscop Adi Bunea 5-11 octombrie 2020. Venus influenţează toate zodiile. Cine câştigă bani, cine o promovare, cine are noroc în amor