HOROSCOP: Zodiile care vor fi singure de Paşte

Sarbatorile sunt placute atunci cand sunt petrecute in familie. Din pacate, nu toti au norocul de a fi inconjurati de persoanele dragi. Unii se retrag in propria cochilie, mai ales nativii de pamant, altii culeg ceea ce au sadit.

08 apr. 2017, 05:58

CAPRICORN – Nativul Capricorn va realiza in preajma sarbatorilor de Paste ca multe din greselile pe care le-au facut se intorc asupra sa in timp, scrie teotrandafir.com. Acest semn zodiacal are sansa sa mediteze asupra aspectelor relevante din viata sa, sa isi gaseasca echilibrul si armonia in alte parti. Trebuie sa fie sincer cu el insusi, sa se autoevalueze in cel mai obiectiv mod cu putinta.

Citeşte şi Vacanţa de primăvară se prelungeşte, ANUNŢ IMPORTANT pentru toţi elevii. Vezi când se întorc copiii la cursuri

VARSATOR – Nativul Varsator va incerca singuratatea de Paste, izolandu-se pentru a descoperi ce are de facut in continuare cu viata sa, cu visele sale. Varsatorul paseste pe culmile singuratatii ceva mai matur.â

Nu e vorba de acea singuratate specifica unei persoane depresive, ci de una asumata. Aceasta izolare il poate face sa isi revina, sa isi incarce bateriile si sa o ia din nou de la capat cu mai mult aplomb.

BERBEC – Spiritul sau recalcitrant si dorinta de a-i domina pe ceilalti in discutii il poate lasa pe nativul Berbec fara caldura si sprijinul celor dragi. Acest semn zodiacal trebuie sa isi dea seama unde greseste, de ce toata lumea are ceva de contesta la ceea ce face.

Citeşte şi Târg de Paşte în Piaţa Constituţiei din Capitală

Apar tot felul de oportunitati de care trebuie sa tina cont in urmatoarea perioada. Dupa Paste, nativul Berbec va primi informatii cruciale pe care daca va sti cum sa le foloseasca va ajunge departe din punct de vedere profesional.