Zodiile şi încălţămintea! Ce poartă fiecare şi ce spun pantofii despre personalitate

Femeile sunt foarte mari iubitoare de încălțăminte de tot felul: pantofi, sandale, cizme, platforme și șlapi. Totuși când este vorba despre zodiac, lucrurile stau puțin diferit. Află ce tip de încălțăminte ți se potrivește în funcție de zodia pe care o ai.

16 oct. 2013, 06:06
Zodiile şi încălţămintea! Ce poartă fiecare şi ce spun pantofii despre personalitate

Berbec. O zodie de foc orientata spre actiune, spre directie. Persoane mereu indraznete, ambitioase, energice, independente, cu spirit de aventura si calitati de lider.

Berbecii au nevoie de papuci comozi pentru viata dura, alerta, pe care o duc. Papuci cu talpa plata sunt cei recomandati pentru aceasta zodie.

Taur. Taurii sunt caracterizati prin posesivitate, incapatanare, introvertire, prudenta si serioasa.

Taurii au nevoie de incaltaminte care sa le defineasca personalitatea, botine cu platforma in fata si toc impunator sunt exact ceea ce au nevoie.

Gemeni. Persoane sensibile cu un simt artistic foarte dezvoltat, cu o puternica dorinta de cunoastere, de explorare.
Acestia in ciuda sensibilitatii lor, au un caracter si o personalitate puternica. Cizmele country sunt croite dupa caracterul si personalitatea gemenilor.

Rac. Racul este element de apa. Caracteristicile generale ale acestei zodii sunt: simtul conservator, timiditatea, incapatanarea.

Desi cel mai bine se simt vara, in picioarele goale, pe nisipul fierbinte, sau pe iarba rece de pe camp, racii au nevoie de incaltaminte pe masura. Sandalele cu platforma din pluta sunt genul de papuci care ii reprezinta.

Leu. Un semn de foc, deci prin definitie leul este o persoana arzatoare, posesiva, impulsiva, indrazneata, sincera.

Leii trebuie sa-si arate frumusetea, de un narcisism rar, cauta mereu sa fie in centru atentiei, sa atraga atentia asupra lor, sa fie admirati. Pantofii stiletto rosii sunt pantofii care caracterizeaza o leoaica perfect.

Fecioara. Persoane active, sarguincioase, sociabile. Asemenea caracteristici nu poate sa primeasca decat ceva pe masura. Desi par sensibile fecioarele au o duritate ascunsa. Pana si diavolul a fost candva inger, este expresia folosita perfect pentru fecioare.

Tocuri inalte, groase, cizme mulate, sau botine stilul rock sunt cele care reprezinta cel mai bine o fecioara.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro