Zodiile si social media. Afla cine se simte bine pe Facebook, cine pe Tik-Tok

Social media face parte din viata noastra, iar zodiile sunt mai mult sau mai putin apropiate de anumite retele sociale.

15 feb. 2021, 06:31
Zodiile si social media. Afla cine se simte bine pe Facebook, cine pe Tik-Tok

Zodiile si social media. Retelele de socializare sunt nelipsite din aplicatiile pe care le avem in telefonul mobil, tableta, computer sau laptop. Dar ce retea de socializare e mai potrivita pentru tine? Depinde de zodia ta! Iata unde iti este locul.

Berbec – Youtube
Berbecul are intotdeauna ceva de zis, de aratat, de facut. Patronat de Marte, zeul razboiului, Berbecul accepta cu drag concurenta acerba de pe aceasta platforma. Pentru el e simplu sa urce un video cu ce are de spus, iar zona de comentarii este „incinsa”. Mai ales ca Youtube, spre deosebire de celelalte, are si butonul de „Dislike”. Si nimeni nu primeste mai bine decat un Berbec feedback-ul negative. Pentru ca pe el nu-l intereseaza in ce directie este indreptat degetul. Nu e problema lui ce cred ceilalti.

Taur – Pinterest
Semn de Pamant, condus de Venus, Taurul iubeste mancarea, natura, bijuteriile, hainele scumpe, machiajul si tot ce tine de frumos. Si unde sunt cele mai interesante informatii si fotografii despre acest domeniu, daca nu pe Pinterest!

Gemeni – Snapchat
Ce retea de socializare mai buna pentru satisfacerea curiozitatii insatiabile a Gemenilor exista, in afara de Snapchat? Gemenii sunt tot timpul pe fuga, posteaza si ies. Apar si dispar. Nu sunt niciodata suficiente filter pentru acest „erou cu 1000 de fete”. 

Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 februarie 2021. Necazuri după Ziua Îndrăgostiţilor

Zodiile si social media: Rac – Tumblr
Adevarul trebuie spus. Racilor nu prea le place socializarea online. De ce s-ar expune in fata unor straini? Racii au nevoie de inimitate, iar retelele sociale nu ofera asta. De aceea folosesc foarte multe mesaje criptate si abrevieri pe care sa nu le inteleaga multa lume. “Curtea lor de joaca” pot fi MySpace sau Tumblr. Nu isi sterg conturile pentru ca mai au acolo niste amintiri postate prin 2001…

Zodiile si social media: Leu – Twitter / TikTok
Unde sunt toate celebritatile? Unde posteaza toti liderii? Pe Twitter. Iar Leii sunt niste celebritati, deci n-ar putea lipsi de aici. Leii tineri sunt pe Tiktok, caci acolo sunt toti artistii care stralucesc in lumina reflectoarelor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeşte şi Horoscop chinezesc Anul Bivolului. Cum sunt persoanele născute în Anul Bivolului
 

 


loading...