ZURICH STEAUA. Reghecampf, meci de totul sau nimic

ZURICH STEAUA. Laurențiu Reghecampf a prefațat meciul ZURICH STEAUA, de joi, din grupele Europa League. PRO TV şi DOLCE SPORT transmit LIVE VIDEO de la ora 22:05 meciul ZURICH STEAUA.

02 nov. 2016, 20:03
ZURICH STEAUA. Reghecampf, meci de totul sau nimic

ZURICH STEAUA. „Am venit la Zurich cu gandul sa castigam toate cele trei puncte. Bineinteles, daca vom si putea. Cred ca ne-am pregatit destul de bine. Avem anumite probleme de lot, dar sunt sigur ca cei care vor intra maine seara vor reusi sa faca un meci bun si sa castigam. Este o sansa foarte mare pentru noi, daca vom castiga maine seara, sa mergem mai departe in primavara europeana”, a spus Reghecampf.

ZURICH STEAUA. „Ma tot intrebati daca mai am incredere in Golubovic. Cand joaca, de ce nu joaca altul. Cand il bagam pe altul, de ce nu joaca Golubovic. Hotarati-va! Ne-am gandit, avem mai multe idei, dar nu am decis nimic. Au fost cateva discutii, dar nu am hotarat nimic. Vom baga jucatorii care credem noi ca vor rezista presiunii, pentru ca va fi un meci de lupta. Stim ce ne asteapta. Echipa care va alerga mai mult, echipa care va lupta mai mult, echipa care va castiga mai multe mingi la mijlocul terenului, acea echipa va invinge maine seara”, a mai comentat Reghecampf.

ZURICH STEAUA. Referitor la faptul ca Gigi Becali a anuntat echipa de start, tehnicianul Stelei a spus: „Fiti si voi baieti buni, suntem intre noi, macar sa ramana intre noi, poate nu citesc oamenii astia presa”.

ZURICH STEAUA. Zurich – Steaua, din grupa L a Europa League, se va disputa joi, la ora 22:05, în direct la Pro Tv Dolce Sport.