Zvonul care a făcut înconjurul lumii: „Ianukovici A MURIT noaptea trecută, în urma unui atac de cord”

UCRAINA: Preşedintele înlăturat de la putere, Viktor Ianukovici, a murit noaptea trecută, informează presa centrală din Kiev şi cotidianul Pravda din Rusia, citându-l pe un lider al opoziţiei, Mihail Lebed. El spune că a primit această informaţie din partea unui prieten, care lucrează la un centru medical din Rostov.

04 mart. 2014, 14:22
Zvonul care a făcut înconjurul lumii: „Ianukovici A MURIT noaptea trecută, în urma unui atac de cord”

UCRAINA: „Viktor Ianukovici a fost adus aici după 11 noaptea, după ce a suferit un atac de cord. El a decedat o oră mai târziu”, a postat Lebed pe contul său de Facebook.

Deocamdată, nu există nicio confirmare oficială, iar mulţi oameni sunt sceptici în ceea ce priveşte veridicitatea informaţiei. Centrul Cardiologic din Rostov a negat aceste zvonuri şi a precizat că fostul lider de la Kiev nici măcar nu a fost internat în spital.

Ianukovici nu mai are un viitor politic, apreciază Putin

Preşedintele ucrainean înlăturat de la putere, Viktor Ianukovici, s-a adresat preşedintelui rus, Vladimir Putin, cu scopul de a obţine ajutor militar „pentru apărarea populaţiei ucrainene”, a afirmat luni ambasadorul rus la ONU, citat de AFP

Preşedintele rus Vladimir Putin a apreciat marţi că Viktor Ianukovici nu mai are un viitor politic, în primele sale declaraţii publice de la destituirea din funcţia de preşedinte a acestuia din urmă de către Parlamentul Ucrainei, relatează AFP. „Cred că nu are viitor politic. I-am spus deja acest lucru”, a declarat Putin în întâlnirea cu jurnalişti.