Zvonuri despre iubita lui Putin. Alina Kabaeva a ieşit în public cu multe kilograme în plus. Care e motivul

După numai două luni de când s-a zvonit că preşedintele rus Vladimir Putin ar fi tatăl unei fetiţe făcute cu celebra gimnastă olimpică Alina Kabaeva, publicaţiile occidentale au przentat imagini cu gimnasta "supradimensionată", realimentând astfel speculaţiile privind eventuala sarcină a iubitei lui secrete care ar fi născut copilul în mare secret, la o clinică din Elveţia.

21 mai 2015, 10:41

Săptămâni întregi, Alina Kabaeva nu a mai apărut în public. Acum, celebra gimnastă olimpică rusă şi-a făcut, în sfârşit, apariţia, cu ocazia unui concurs de gimnastică de la Moscova, dar şi în mijlocul militarilor, cu ocazia celebrărilor sfârşitului celui de-Al Doilea Război Mondial, informează Central European News, preluată de New York Post.

Kabaeva a apărut într-o rochie foarte largă, roşie, până la jumătatea genunchiului. Rochia în această croială amplă nu i-a mascat însă formele bine rotunjite şi nici nu i-a estompat urmele de oboseală de pe chip.

Iubita secretă a preşedintelui rus, în vârstă de 32 de ani, părea mai degrabă îmbătrânită şi grasă, ceea ce a alimentat din nou zvonurile că ar fi proaspătă mămică. Nici Kabaeva, nici Putin, nu au confirmat, dar  nici nu au infirmat zvonurile că ar avea un copil împreună.

În martie, presa străină scria că preşedintele rus, care „dispăruse” vreo zece zile, ar fi mers în secret, la o clinică din Elveţia, pentru a fi alături de iubita lui care ar fi născut acolo, o fetiţă. Publicaţia elveţiană Blick dezvăluia atunci că fiica lui Putin şi a Kabaevei s-a născut la clinica elveţiană Santa Anna di Sorgento, află la graniţa cu Italia.

Vezi şi Cum arata AMANTA lui PUTIN, femeia care tocmai i-a născut o FETIŢĂ. Este o femeie extrem de FLEXIBILĂ FOTO

De asemenea, mai multe ştiri de pe Internet informau că, la un eveniment cu copii sportivi, Kabaeva ar fi arătat echipelor de televiziune degetul cu un inel ce sugera că ar fi un inel de logodnă.

Vladimir Putin are două fiice din căsătoria cu Ludmila Şkrebneva, de care a divorţat şi a spus de fiecare dată când a fost întrebat că nu are niciun fel de relaţie personală cu gimnasta olimpică, mai tânără decât el cu 30 de ani.